Project selfcare voor moeders: opladen en opgeladen blijven

Ben jij het zat elke keer jezelf te vergeten?
Heb je geen idee hoe je voor jezelf moet zorgen?
Vind je het egoïstisch om aan jezelf te denken maar heb je er ook last van dat je altijd op de laatste plaats komt?
Heb je geen idee hoe je oplaadmomentjes kunt vinden op een gewone, drukke dag?
Wil je weten wat Bijbelse principes zijn van zelfzorg? En wil je leren zelfzorg toe te passen op de lange termijn?

We feel you. Tijdens de Kickstart challenge 2021 werd alweer duidelijk hoe moeilijk veel vrouwen het vinden om goed voor zichzelf te zorgen. Het gezin komt eerst. Dan pas de rest. 

Voor jezelf zorgen is niet egoïstisch. Zorgen dat jij op de been blijft zodat je goed voor anderen kunt zijn, is juist nodig om voor je man en kinderen te kunnen zorgen. 

Project Selfcare helpt je dan ook een bijbelse kijk op selfcare te ontwikkelen en te leren hoe je als moeder oplaadt en opgeladen blijft, zodat jij met energie en plezier moeder en vrouw bent én blijft. Ook in hectische tijden, zoals deze lockdown. 

Wat houdt Project Selfcare in?

Project Selfcare voor moeders is ontwikkeld door coaches Daniëlle Koudijs en Hanna Cremer Eindhoven. Voor corona gaven wij samen de masterclass ‘Opladen als mama, hoe dan?’. Dat hebben we nu in een online programma gegoten, zodat we veel moeders kunnen blijven helpen in beter voor zichzelf zorgen.

Wil jij meedoen? In de besloten online omgeving van Power to the Mama’s krijg je vanaf 8 februari toegang tot vier Project Selfcare lessen in onze academy. Die kun je volgen op je eigen tempo. Daarnaast krijg je op 11 februari een LIVE online masterclass ‘Opladen als mama, hoe dan?’ van coaches Daniëlle Koudijs en Hanna Cremer Eindhoven, heb je toegang tot onze exclusieve academy omgeving waar je kunt sparren met andere deelnemers en is er een Q&A mogelijkheid in de online omgeving.

Waar de vier Project Selfcare lessen gaan over:

  • Bijbelse principes met betrekking tot zelfzorg, naastenliefde en nut en noodzaak van grenzen stellen
  • De plek van God in jouw leven
  • Wat is selfcare voor jou persoonlijk?
  • Hoe houd je dat vol op de lange termijn, ook in hectische periodes

Lessen zijn opgebouwd in theorie en verwerking, met bijvoorbeeld filmpjes, geluidsbestanden of opdrachten die je zelf kunt uitvoeren. Bij elke les hoort een download waarop je je eigen gedachten en antwoorden op vragen kunt schrijven. Fijn voor de vrouwen die liever offline werken! 

Start 8 februari 

Er is deze eerste ronde plaats voor maximaal 100 vrouwen. Project Selfcare maakt onderdeel uit van de Power to the Mama’s Groeiacademie die medio 2021 live gaat. Na deelname krijg je een kortingscode die je kunt toepassen als je in een later stadium besluit mee te doen aan de groeiacademie. Mom Squad Members krijgen 10% korting op Project Selfcare en eventueel additionele coaching. Naast het groepsprogramma is het ook nog mogelijk (tegen extra vergoeding) 1-op-1 gesprekken aan te vragen bij Hanna of Daniëlle om je proces te ondersteunen.

Wil jij je aanmelden? Er is plek voor slechts 100 vrouwen. Wacht dus niet langer en meld je nu aan! 

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.