Kies elke dag ook een beetje voor jezelf

In het vliegtuig moet je bij een calamiteit eerst het zuurstofmasker bij jezelf opzetten voordat je het bij een ander op zet. Je moet eerst voor jezelf zorgen voordat je goed voor anderen kunt zorgen.

Creëer elke dag een rustmomentje waarin je echt even 100% tijd hebt voor jezelf. Dus niet even hap snap een theetje drinken terwijl je ondertussen van alles in huis doet, maar echt even tien minuten of een kwartiertje zitten of wandelen. Connect juist op die momenten met God door te bidden of een korte overdenking (of een column uit #Powertalks 😉) te lezen. Ook de dagtekst of een leesplan uit de YouVersion Bijbel App is dan een mooi middel om een momentje voor jezelf te combineren met een momentje met Hem.

En echt, al lijkt het kort… Zo’n kort moment kan door Zijn Waarheid al voldoende zijn om er weer even tegenaan te kunnen!

U zal vrede geven aan de mensen die helemaal op U vertrouwen. Jesaja 26: 3 (Basisbijbel)

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.