Hoort wie klopt daar kindertjes, hoort wie klopt daar kindertjes… 

Waarschijnlijk vult iedereen automatisch deze zin aan. Met herinneringen aan gezelligheid, een warm huis, warme chocomelk, pepernoten, speculaas en cadeautjes. Tenminste, ik hoop dat iedereen die herinnering heeft.

Helaas zijn er nog voldoende gezinnen waarbij cadeautjes met de feestdagen (of je nou Sinterklaas of kerst viert) geen optie zijn omdat er geen geld voor is.

Wij willen ons steentje bijdragen.

Net als vorig jaar. Wat was dat bijzonder. Even een korte getuigenis: er waren twee ouders die samen aan het bespreken waren hoe het nou weer zou moeten met cadeautjes dat jaar. Precies (!) op dat moment ging de deurbel en stond daar een pakketbezorger met allemaal cadeautjes voor de deur!

En zo waren er ook vorig jaar nog een aantal gezinnen waarbij de pakketbezorger een grote, welkome verrassing was. Hopelijk is dat dit jaar weer zo!

In samenwerking met uitgeverij de Vuurbaak, Gideon Boeken, Royal Jongbloed en Ark Media, gaan wij een aantal pakketten met leuke en mooie boeken verloten. Ook zit er in elk pakket een Dank & Gebedsboek van mij. Afhankelijk van gezinsgrootte en gezinssamenstelling, zijn er tussen de 7 en 10 pakketten te verloten. SUPER COOL! De verzendkosten van alle pakketten neem ik (of eigenlijk Power to the Mama’s) voor mijn rekening.

Deze pakketten zijn bedoeld voor gezinnen die dit jaar niet of moeilijk in staat zijn iets voor hun kinderen te doen. Ieder pakket bevat in ieder geval een Dank & Gebedsboek, een DVD, een of meer kinderboeken en een boek voor de ouder(s). De rest verklappen we niet. 🙂

Ben jij of ken jij zo’n gezin? Laat dan in het contactformulier hieronder je gegevens achter, inclusief het adres van het gezin dat je aanmeldt. Doe dit voor 28 november 22.00u Volgende week woensdag 29 november loot ik uit de aanmeldingen een aantal winnaars. Die dag worden de pakketten ook verstuurd. Aanmeldingen zonder adres kunnen daarom niet worden meegenomen in de loting.

Aanmelding gezin Sinterklaasactie

8 + 8 =

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.