Dit setje fijne verzorgingsspullen kreeg ik onlangs opgestuurd. Treaclemoon is een favoriet van mij als het gaat om doucheproducten. De flacons en potten zien er altijd super gezellig uit en what you see is what you get, of ruikt. 😉 Ik heb een hele gevoelige huid en kan eigenlijk alleen maar spullen verdragen die voor droge huid zijn ontwikkeld. Maar, soms wissel ik het af met iets anders en dit merk werkt voor mij dan ook goed.

De naam van het product neemt je gelijk al mee naar een setting ergens op een fijn Bounty eiland. En ja, als je de producten opent en laat schuimen, dan is de geur zoals je hoopt. Cocos. 🙂 Het fijne aan Treaclemoon producten vind ik dat ze dierproefvrij zijn gemaakt. Ook bevatten ze geen dierlijke ingrediënten. Naast lekker ruikend en goed voor ons vrouwenhart, dus ook lekker verantwoord en geschikt voor complete vegetariërs.

Binnenkort plan ik thuis maar eens even een wellnessavond op ‘My Coconut Island’, samen met een goed glas wijn en een goed boek. Wil jij nou ook zo’n momentje voor jezelf binnenkort? Reageer dan onder dit blog of onder het Facebookbericht want ik mag twee sets weggeven! Vanavond loot ik al twee gelukkigen 🙂

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)

Het is gelukt! Check nog wel even je spambox. Dikke kans dat je daar de bevestiging vindt. Nog wel even lezen voordat je hem wist. ;-)