9 Reacties

 • petra 29 mei 2018 at 20:01 Beantwoorden

  Omze hartelijke felicitaties met dit prachtig wonder. Verteouw maar. Gods liefdevolle en onmisbare zegen voor jullie mooi gezin!

  • Daniëlle Koudijs 31 mei 2018 at 08:51 Beantwoorden

   Dankjewel Petra!

 • Lenneke 29 mei 2018 at 22:02 Beantwoorden

  Gefeliciteerd met dit mooie wonder. Ooit heb ik eens ergens gelezen dat veel moeders bij een derde kindje meer nadenken en angst voelen dan bij hun eerdere zwangerschappen. Ze hebben nooit goed kunnen achterhalen waarom dit zo is, maar ik had het ook bij mijn derde zwangerschap. Wat als het nu een fout gaat of niet gezond ter wereld komt? Misschien is het de leeftijd of het feit dat je al twee gezonde kinderen hebt en het ook bij ons wel eens mis kon gaan? Ik weet het niet, maar het bracht wel meer spanningen met zich mee.
  Ik wens je Gods zegen bij deze zwangerschap en dat Hij je rust en vertrouwen mag geven dat je ook voor dit mooie kindje een lieve en prachtige moeder mag zijn.

  • Daniëlle Koudijs 31 mei 2018 at 08:53 Beantwoorden

   Grappig, interessant dat dat juist dan gebeurt. Ik herken het wel; zou ik nu weer een gezond kindje krijgen? Alsof statistisch gezien de kans nu groter is omdat het de derde is… Ik vertrouw erop dat we krijgen wat we aankunnen, en dat het hoe dan ook goed komt. :-) De liefde voor dit kindje is er in ieder geval al in overvloed!

 • Janine 29 mei 2018 at 23:10 Beantwoorden

  Wat mooi Danielle, van harte gefeliciteerd met deze zwangerschap! Hier ook een mama van drie kindjes (onder de 4) en het is hard werken, maar ook ontzettend leuk. Opnieuw genieten van zo’n klein mensje, weer zo uniek. Geniet van dit alles, en ook even extra van je andere kindjes; je gezinsstructuur gaat weer veranderen straks. En succes met de hormonen enzo! :-)

  • Daniëlle Koudijs 31 mei 2018 at 08:55 Beantwoorden

   Ah, laat ik nou net van hard werken houden. :-P Het lijkt me inderdaad hard werken zonder einde. Heb me er al op ingesteld dat vooral het eerste jaar bikkelen is. Ik bid en hoop dat de jongens voor de geboorte goed (door)slapen en dat het daardoor al iets minder intensief is, al blijven de gebroken nachten in het begin natuurlijk pittig. We gaan het zien allemaal, nu inderdaad genieten van de jongens en straks opnieuw wennen aan alles. Niet te veel van mezelf verwachten en alles laten gebeuren helpt vast. :-)

 • Carolina 30 mei 2018 at 12:53 Beantwoorden

  Lieve Danielle,

  Gefeliciteerd en wat fijn dat je zwanger bent, wat schrijf je prachtig eerlijk en mooi. Heel veel Zegen. En Gods nabijheid voor jou.

  LIefs
  Carolina

  • Daniëlle Koudijs 31 mei 2018 at 08:56 Beantwoorden

   Dankjewel Carolina!

 • Djura 31 mei 2018 at 09:24 Beantwoorden

  Wat mooi! Gefeliciteerd!!
  Wij hebben in februari ons derde kindje mogen ontvangen. Een geschenk, omdat we zelf twee kindjes in gedachten hadden. We hebben ook best tegen de drukte van drie kindjes opgezien, maar nu zo blij met drie jongens! Er zijn drukke momenten bij en veel tijd voor jezelf hou je niet over, maar het is heel goed te doen en de jongens genieten enorm van elkaar! Maar herken heel goed die “angst” of t allemaal wel lukt. Ik heb geleerd dat je veel neer kunt dan je zelf denkt! En daarnaast, je hoeft het niet alleen te doen, Hij gaat met je mee

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *