2 Reacties

 • Herma 6 april 2023 at 10:45 Beantwoorden

  Beste Marga,

  de tranen springen in mijn ogen wanneer ik jouw blog lees, want bizar genoeg lijkt het voor een heel groot gedeelte om mijn verhaal. Het lied, mijn verdriet, de drie kinderen in dezelfde leeftijd, de ‘blijdschap van de kinderen omdat we inderdaad hebben uitgelegd dat opa geen verdriet en pijn meer heeft’ maar tegerlijkertijd hun verdriet die ook zomaar opkomt terwijl je niet realiseert dat zij ook zo’n lied registereren tijdens hun spel. Dat is toch wonderlijk en ik denk dat deze blog daarom op mijn pad komt, als troost. Dankjewel daarvoor.

  Heel veel sterkte voor jou en je gezin gewenst.

  • Marga Feith 18 april 2023 at 11:55 Beantwoorden

   Lieve Herma,

   Bedankt voor je mooie reactie. Ik wens ook jou en je gezin veel sterkte, God’s zegen en rust toe! Je bent niet alleen, we mogen dit samen met God en elkaar doen!

   Veel liefs,
   Marga

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *