Het is alweer het laatste weggeeffeestje van deze challenge. En ook dit keer echt weer een superleuke waarmee je een heel fijn avondje met vriendinnen kunt hebben. 🙂

Ben jij geïnteresseerd in leuke wanddecoratie? Zoek je iets unieks om met je foto’s te doen? De workshop “Foto op hout” is dan echt iets voor jou. En je kunt een workshop bij jou thuis voor 4 personen winnen!

Bij Mooij Gemaakt leer je hoe je eenvoudig een foto op hout kan overzetten. Je favoriete foto’s ga je tijdens de workshop op een mooie en tikkeltje vintage manier zichtbaar op het hout overzetten. Aan het einde van de workshop heb je twee foto’s op hout, al helemaal af. 🙂 De derde foto leer ik je op het hout overzetten, zodat je die zelf af kunt maken. 

De workshop wordt bij jou thuis gegeven. Er is ruimte voor maximaal 4 personen, je kunt dus 3 mensen uitnodigen om mee te doen. Let op, je moet woonachtig zijn binnen een straal van 35 tot 40km vanaf Ede om mee te kunnen doen. De datum van de workshop wordt in overleg met Judith bepaald. Hapjes en drankjes regel jij als gastvrouw zelf, alles met betrekking tot de workshop neemt Judith mee.

Wil jij kans maken op deze superleuke workshop? Woon je binnen een straal van 35/40km van Ede? Reageer dan voor woensdag 27 december 12u op dit bericht of via Facebook/Instagram. De winnares krijgt woensdag de 27e voor 21.30u een bericht.

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een reflectie tool waarmee 2021 lekker kan beginnen!

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.