Esther Kouw heeft al een paar prachtige blogs geschreven die te maken hebben met rust. Esther heeft haar eigen coachpraktijk: Praktijk De Rooz. Samen met collega Mariska Hakvoort-Hazeleger heeft Esther een aantal online cursussen ontwikkeld voor ouders. En jij kan voor nop meedoen aan zo’n online cursus!

Opvoedcursus ‘Opvoeden vanuit Geloof, Hoop & Liefde’ speciaal voor ouders
Om goed voor je gezin en je kinderen te kunnen zorgen is het belangrijk dat je zelf lekker in je vel zit. Hierbij is zelfkennis en zelfreflectie belangrijk. Op deze manier kun je makkelijker bijsturen, begrenzen, ontwikkelen én genieten. De online cursus ‘Opvoeden vanuit geloof, hoop en liefde’ helpt je om zicht te krijgen op hoe het in jouw gezin gaat en wat je zelf kan doen.

Deze opvoedcursus is bedoeld voor christelijke ouders met kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar. De cursus is ingedeeld in tien mailings met ieder een ander opvoedthema. Elke week krijg je een mailing in je mailbox met filmpjes, weetjes, Bijbelteksten, theorie, tips en persoonlijke opdrachten om te maken. Deze opdrachten hoef je niet op te sturen, maar maak je gewoon voor jezelf.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
– De verborgen wereld van je kind
– Jongens versus meisjes
– Staffen of belonen?
– Voorbeeldgedrag
– De liefdestaal van je kind
– Ze zijn zóóó verschillend
– Geloofsopvoeding thuis:
– Help…de puberteit!
– Superouders
– Persoonlijk toekomstplan
In de mailings staan vragen voor ouders met kinderen in de leeftijdscategorie van 0-8 jaar, van 8-12 jaar en van 12-16 jaar.

Special price for you!
Ben je toe aan een meer ontspannen moederschap? Met de code ‘ Power to the mama’s ‘ krijg je €5,- korting op de online cursus In zes weken naar ontspannen moederschap

Praktijk De Rooz legt niet de focus op timemanagement of het toepassen van een bepaalde methodiek, maar op meer leven vanuit je passie, aandacht, het creëren van rust in je leven waardoor je in balans bent en blijft. Iets wat in deze tijd belangrijker lijkt dan ooit.

Het aanbod van Praktijk De Rooz richt zich specifiek op vrouwen, moeders en meiden waarbij er wordt gekeken naar hormoonbalans, stressbalans, maar ook psychische en emotionele balans. Het aanbod is divers zodat je zelf kunt kiezen wat bij jou en je levensfase past. Zie voor meer info www.praktijkderooz.nl

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.