12 Reacties

 • Judith 1 maart 2017 at 16:15 Beantwoorden

  Dat lijkt me een hele fijne cursus! Met een tweeling van net twee jaar is het opvoeden hier nu echt (dubbel!) begonnen. Ik kan zeker wat extra handvaten gebruiken!

 • Elina staal 1 maart 2017 at 18:30 Beantwoorden

  Dat zou ik erg leuk vinden! Heb 2 jongens van 5 en 3.5 en dochtertje van 2 mnd. Met name voor de jongens kan ik wel wat advies gebruiken!

 • Danielle prins 1 maart 2017 at 20:14 Beantwoorden

  Nou dit is presies iets voor mij … het is vakantie en bij heel veel mensen hoor ik dan yess vakantie en ik zie er altijd tegenop ik ervaar dit als best heftig wij hebben 2 meisjes 1 van vier jaar en 1 van 7 jaar die van 4 lijkt wel of ze in de pubertijd zit stampvoet regelmatig naar boven heel eigenwijs en vind alles wat ze zelf maakt of doet lelijk of mislukt en die van 7 vind het heerlijk om daar lekker op in te spelen dus het is echt bere gezellig hier ! Dus ik zeg kom maar op met al die tips vooral ook voor mezelf want ze reageren natuurlijk ook enorm op mij dat begrijp ik wel Groetjes Danielle Prins

 • Danielle prins 1 maart 2017 at 20:14 Beantwoorden

  Nou dit is presies iets voor mij … het is vakantie en bij heel veel mensen hoor ik dan yess vakantie en ik zie er altijd tegenop ik ervaar dit als best heftig wij hebben 2 meisjes 1 van vier jaar en 1 van 7 jaar die van 4 lijkt wel of ze in de pubertijd zit stampvoet regelmatig naar boven heel eigenwijs en vind alles wat ze zelf maakt of doet lelijk of mislukt en die van 7 vind het heerlijk om daar lekker op in te spelen dus het is echt bere gezellig hier ! Dus ik zeg kom maar op met al die tips vooral ook voor mezelf want ze reageren natuurlijk ook enorm op mij dat begrijp ik wel Groetjes Danielle Prins

  • Danielle 2 maart 2017 at 11:07 Beantwoorden

   Hey Daniëlle! Jij bent de gelukkige! Hopelijk kan je de volgende vakantie wat relaxter door ;-)

   Wil je mij een mailtje sturen met jouw naam, mailadres en telefoonnummer? Mag naar info@powertothemamas.nl
   Dan geef ik dat door aan Esther. Groetjes!

 • Marjan 1 maart 2017 at 20:40 Beantwoorden

  Wat mooi, een opvoedcursus vanuit christelijk perspectief. Nu onze dochter van 2,5 steeds sterker een eigen wil krijgt en soms echt vervelend gedrag vertoont, vind ik het lastig om op een liefdevolle, begripvolle manier dat gedrag om te buigen. Soms lijkt het of alleen een autoritaire manier werkt, maar dat wil ik niet. Bovendien kan ik me niet voorstellen dat ons meisje dat gedrag vertoont om dwars te doen, maar wat zit er dan achter? Lastige dingen waar ik nu geen antwoord op weet. Als deze cursus ons daar bij kan helpen – en zo klinkt het wel – dan maak ik heel graag kans!

 • Esther Wever 2 maart 2017 at 07:51 Beantwoorden

  Met een jongen van bijna 12 die aan het puberen is en een meisje van bijna 9 die ook begint te puberen kan ik wel wat tips gebruiken!

 • Danielle prins 2 maart 2017 at 18:41 Beantwoorden

  Super bedankt Danielle!!
  Ik heb de gegevens inmiddels verstuurd .

 • Boukje 3 maart 2017 at 12:30 Beantwoorden

  Wat een uitkomst, ik doe graag mee. Vaak voel ik me zo onthand: hoe ga ik m’n kids nou leren wat ik zelf nog hard aan het leren ben….

  • Daniëlle Koudijs 3 maart 2017 at 16:43 Beantwoorden

   Hoi Boukje! De actie liep tot gisteren, sorry! Er is wel een mooie kortingsactie voor een andere cursus zoals je in het blog kunt lezen. Groetjes!

 • Ilonia van Duijvenbode-Erselina 30 maart 2022 at 20:18 Beantwoorden

  Beste Danielle,
  Ik wil graag deze online opvoedcursus ontvangen.
  Hierbij mijn gegevens.
  Groet,
  Ilonia

  • Daniëlle Koudijs 30 maart 2022 at 20:51 Beantwoorden

   Hoi Ilona! De weggeefactie is van maart 2017. Helaas is die dus al verlopen! Groeten, Daniëlle

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *