WORKSHOPS & LEZINGEN

Faith Mama

Ben je op zoek naar een spreekster voor jullie vrouwenavond, kringavond of event over moederschap & ouderschap? Ik (Daniëlle Koudijs) kom graag bij jullie langs! In overleg met jullie bereid ik een passend thema voor of ik haak aan op jullie al bedachte thema. De thema’s balans, Sta op en schitter of het licht zijn liggen mij het best, omdat ze in mijn hart zitten. Maar andere onderwerpen zijn ook bespreekbaar. Gods Woord is rijk genoeg!

Naast spreken, geef ik ook Faith Mama workshops.

Faith Mama Workshop

Tijdens deze 2 tot 2.5 uur durende workshop gaan we het hebben over jou. Hoe gaat het nu met je nu je een hoop ballen in de lucht moet houden? Hoe gaat het met de balans en je geloofsleven?

Als je moeder of ouder wordt, verandert er een hoop. Je leven staat op z’n kop en tijd lijkt alleen maar schaarser te worden. In deze maatschappij wordt er veel van ons verwacht. Maar hoe stel je nou de juiste prioriteiten? En op welke manier kun je tussen alle luiers, wassen, kinderruzies, zindelijkheidstrainingen, gebroken nachten en ritjes naar de kinderopvang door je relatie met God blijven verdiepen?

Daar gaat deze workshop over. Met elkaar praten we over hoe het er bij ons aan toegaat, je krijgt een stuk theorie en we gaan praktisch aan de slag met jouw vragen. Je gaat naar huis met nieuwe, frisse moed en concrete handvatten die passen bij jou.

Faith Mama’s zijn niet alleen gelovig, maar hebben ook vertrouwen in zichzelf en hun kunnen. Met die mindset wandel jij als het goed is de deur uit.

Deze workshop is vanaf eind januari 2018 weer te boeken. Ook is het mogelijk deze workshop af te stemmen op het ouderschap. Er kunnen maximaal 16 moeders (en vaders) deelnemen. Neem voor meer info contact op via info@powertothemamas.nl

MAMA Event

12 mei 2017 organiseerden wij ons eerste MAMA Event. Een avond met interessante sprekers (o.a. Cocky Drost), muziek (Eveline Cocu) en gezelligheid. Het was een groot succes. Momenteel zijn we plannen aan het smeden voor een nieuw event. Houd de site en onze Social Media in de gaten!

Hieronder zie je een impressie van ons MAMA Event van 12 mei 2017.

Foto’s MAMA Event: www.rcreations.nl

Sta op en Schitter!

Word jij al moe van deze woorden omdat je denkt dat je iets MOET doen om te schitteren? In mijn lezing gaan we dieper in op deze tekst en zal je erachter komen dat jij helemaal niet zoveel moet om te kunnen schitteren. Meer info? Mail naar info@powertothemamas.nl