WORKSHOPS & LEZINGEN

Faith Mama Workshop

Tijdens deze 2.5 uur durende workshop gaan we het hebben over jou. Hoe gaat het nu met je nu je een hoop ballen in de lucht moet houden? Hoe gaat het met de balans en je geloofsleven? Doe je de dingen waar je energie van krijgt of heb je te maken met een energielek?

Als je moeder (of ouder) wordt, verandert er een hoop. Je leven staat op z’n kop en tijd lijkt alleen maar schaarser te worden. In deze maatschappij wordt er veel van ons verwacht. Maar hoe stel je nou de juiste prioriteiten? En op welke manier kun je tussen alle luiers, wassen, kinderruzies, zindelijkheidstrainingen, gebroken nachten en ritjes naar de kinderopvang door je relatie met God blijven verdiepen?

Daar gaat deze workshop over. Met elkaar praten we over hoe het er bij ons aan toegaat, je krijgt een stuk theorie over jouw balans en prioriteiten en we gaan praktisch aan de slag met jouw vragen en obstakels.

Je gaat naar huis met nieuwe, frisse moed en concrete handvatten die passen bij jou.

Faith Mama’s zijn niet alleen gelovig, maar hebben ook vertrouwen in zichzelf en hun kunnen. Met die mindset wandel jij als het goed is de deur uit.

Let op! In verband met zwangerschapsverlof is het vanaf april 2019 weer mogelijk workshops en lezingen te boeken.

Aan een workshop kunnen maximaal 16 moeders (en vaders) deelnemen. Lezingen kunnen we anders invullen waardoor meer deelnemers mogelijk zijn. Neem voor meer info contact op via info@powertothemamas.nl

Mom’s Night Out XL 2019: Niet perfecte moeders zijn ook goed

Op 12 mei 2017 organiseerden wij ons eerste MAMA Event. Een avond met interessante sprekers (o.a. Cocky Drost), muziek (Eveline Leijdekkers) en gezelligheid. Het was een groot succes. Ook de Mom’s Night Out van 3 mei 2018 was een feest.

Volgend jaar, 17 mei 2019, komt er een Mom’s Night Out XL, en die wordt echt heel cool. Het thema: Niet perfecte moeders zijn ook goed! Houd de site en onze Social Media in de gaten! Ticketverkoop start 1 januari 2019.

Hieronder zie je een impressie van ons MAMA Event van 12 mei 2017.

 

Lezing Sta op en Schitter!

Word jij al moe van deze woorden omdat je denkt dat je iets MOET doen om te schitteren? In mijn lezing die gericht is op vrouwen (dus niet alleen moeders) gaan we dieper in op deze tekst en zal je erachter komen dat jij helemaal niet zoveel moet om te kunnen schitteren. Meer info? Mail naar info@powertothemamas.nl
Foto’s MAMA Event ’17: www.rcreations.nl

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.