WORKSHOPS & LEZINGEN

Ben je op zoek naar een spreekster voor jullie vrouwendag, kringavond, kerkdienst of een event over moederschap? Ik (Daniëlle Koudijs) kom graag bij jullie spreken! In overleg met jullie bereid ik een passend thema voor of ik haak aan op jullie al bedachte thema. Gods Woord is rijk genoeg!

Naast spreken tijdens jullie event, geef ik ook Faith Mama workshops.

Workshop Faith Mama

Tijdens deze 2 tot 2.5 uur durende workshop gaan we het hebben over jou. Hoe gaat het nu met je nu je een hoop ballen in de lucht moet houden? Hoe gaat het met de balans en je geloofsleven?

Als je moeder of ouder wordt, verandert er een hoop. Je leven staat op z’n kop en tijd lijkt alleen maar schaarser te worden. In deze maatschappij wordt er veel van ons verwacht. Maar hoe stel je nou de juiste prioriteiten? En op welke manier kun je tussen alle luiers, wassen, kinderruzies, zindelijkheidstrainingen, gebroken nachten en ritjes naar de kinderopvang door je relatie met God blijven verdiepen?

Daar gaat deze workshop over. Met elkaar praten we over hoe het er bij ons aan toegaat, je krijgt een stuk theorie en we gaan praktisch aan de slag met jouw vragen. Je gaat naar huis met nieuwe, frisse moed en concrete handvatten die passen bij jou.

Faith Mama’s zijn niet alleen gelovig, maar hebben ook vertrouwen in zichzelf en hun kunnen. Met die mindset wandel jij als het goed is de deur uit.

Deze workshop is vanaf eind januari 2018 weer te boeken. Er kunnen maximaal 15 moeders deelnemen. Neem voor meer info contact op via info@powertothemamas.nl

Sta op en schitter 

Het thema Sta op en Schitter! (Jesaja 60) is een onderwerp dat overal kan worden besproken. Niet alleen voor moeders 😉 Want zoals alles in de Bijbel, geldt het voor iedereen. Zoek je een spreker voor een themadienst over Sta op en Schitter? Neem dan ook contact op!

Heb je interesse en wil je meer weten? Mail dan naar info@powertothemamas.nl

MAMA Event

12 mei 2017 organiseerden wij ons eerste MAMA Event. Een avond met interessante sprekers (o.a. Cocky Drost), muziek (Eveline Cocu) en gezelligheid. Het was een groot succes. Momenteel zijn we plannen aan het smeden voor een nieuw event. Houd de site en onze Social Media in de gaten!

Hieronder zie je een impressie van ons MAMA Event van 12 mei 2017.

Foto’s MAMA Event: www.rcreations.nl