Bouwen aan de nieuwe generatie, hier en aan de andere kant van de wereld

Power to the Mama’s investeert in generaties hier in Nederland, door moeders toe te rusten en te bemoedigen. Maar dat doen we ook met heel veel liefde voor moeders verderop, door ambassadeur te zijn voor World Vision!

Daniëlle: “Ik vind het heel bijzonder dat je met sponsoring zoveel impact kunt hebben op het leven van een kind. Je laat er mee zien dat dat kind geliefd is en het is bemoedigend voor kinderen daar. Wat ik zo mooi vind aan World Vision is dat ze gericht zijn op de gemeenschap. Je kijkt naar wat je kunt doen in een dorp en je werkt toe naar zelfredzaamheid van de gemeenschap.”

op bezoek in Oeganda
Op bezoek in Oeganda, bij Linnet, februari 2020

Omdat we het belangrijk vinden dat meer kinderen geholpen kunnen worden, is er tot 7 november een speciale actie. Als je minimaal €15,- doneert aan World Vision, krijg je het nieuwste #powerbook ‘Opnieuw beginnen’ dat in november uitkomt cadeau!

Je gaat naar de website van World Vision waar je verdere uitleg krijgt en je je kan aanmelden voor deze bijzondere actie! De verdere afhandeling wordt via World Vision gedaan, daar staan wij buiten.

Alvast bedankt voor jouw hulp! Samen helpen we meer mensen dan alleen.