Welkom bij Power to the Mama’s

Hey mama!

Tof dat je een van onze leesplannen hebt gelezen! We vertellen je hier graag iets meer over ons.

Power to the Mama’s is er om je te inspireren en bemoedigen als moeder, vrouw én gezin. Online doen we dat met blogs en een membership waarbij je toffe dingen krijgt. Offline door boeken, moedergroepmateriaal (Moms United Groups), masterclasses en events. 

Benieuwd naar wat het inhoudt? Klik op een knop voor meer info!


En vergeet je niet in te schrijven voor onze Updates, want dan krijg je gratis een e-book met een Squad e-Magazine en een Weekly Devotional cadeau. Lekker leesvoer dat je als moeder opbouwt en inspireert!

Ga direct naar:

Membership

Boeken

MUG

AGENDA

Membership

Boeken

MUG

AGENDA

Wil jij reageren op het leesplan? Dat kan hier onder. We vinden het tof om te horen wat het voor je heeft betekend!

2 Reacties

 1. Leanne van Oost

  Ha Danielle, eindelijk eens een berichtje om te laten weten hoe blij ik ben met alles wat je met Power to the Mama’s ontwikkelt en maakt om mij als moeder te bemoedigen, scherp te houden en dichtbij God en mezelf te houden. Ik vind de twee leesplannen die je hebt geschreven heel mooi en praktisch voor het dagelijks leven in m’n gezin! Ik geniet elke maand weer van het e-squad magazine en de blogs op de website. En in deze corona tijd wordt ik ook door de dagelijkse devotionals ook weer geïnspireerd en bemoedigd voor de nieuwe dag in en rond ons huis. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe power book van mei!! Keep up the good work. Je hebt een gave gekregen om rake, bemoedigende en gevoelige teksten te schrijven. Zegen in al het werk dat je verzet, ook als je nu misschien je twijfels en onzekerheden hebt nu er evenementen geannuleerd moesten worden. God helpt je hier doorheen, dat geloof ik vast! Lieve groet uit Apeldoorn, Leanne van Oost

  Antwoord
  • Daniëlle Koudijs

   Hoi Leanne,

   Wat ontzettend lief van je zeg! Dankjewel voor het sturen van dit berichtje. Het is fijn om te horen wat er door ons platform heen aan de andere kant gebeurt. Dat bemoedigt ons als team. Aan Hem alle eer! Lieve groet Daniëlle

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.