Het team van Power to the Mama’s zoekt helpers! 

Op dit moment staat de volgende (vrijwillige) vacature open:

Schrijver leesplannen en Weekly Devotionals (+/- 4-6u per Weekly Devotional, 2 vacatures, vrijwillig) 

Ken je de Bijbel goed? Houd je ervan het woord in te duiken, de grondteksten te lezen en de context uit te pluizen voordat je een Bijbeltekst neemt voor een artikel of overdenking? Mooi! 

Voor onze members maken we elke week een Weekly Devotional. Een paar keer per jaar plaatsen we ook gratis leesplannen op YouVersion. We zijn op zoek naar Bijbelkenners die mee willen werken aan deze devotionals. Het schrijven van deze producten gaat volgens een vast stramien, daar word je in begeleid. Een Weekly Devotional omvat gemiddeld 2000 woorden.

Wat we vragen:
Onze voorkeur gaat uit naar moeders die een Bijbelcursus of theologische opleiding hebben gevolgd, maar ben jij een Bijbelkenner en wil jij je schrijftalent en kennis graag inzetten? En wil je minimaal 6x per jaar bijdragen aan de leesplannen of Weekly Devotionals? Stuur dan ook gerust een e-mail naar info@powertothemamas.nl

Goed om te weten: Voor deze functie krijg je naast alles wat je sowieso als teamlid krijgt, elk jaar een cadeaubon naar keuze van €75,- voor je bijdrage.

Enthousiast? Stuur een beschrijving van jezelf, je motivatie en een korte overdenking van 200 woorden op basis van een Bijbeltekst naar keuze naar hallo@powertothemamas.nl 

Wat je als teamlid altijd van ons krijgt:

Bij al onze functies word je onderdeel van Team Power to the Mama’s, krijg je gratis toegang tot het Mom Squad Membership, ben je twee keer per jaar welkom op onze teamdagen en krijg je de kans je talenten te ontwikkelen. Heb je een eigen onderneming? Dan proberen we altijd op gepaste wijze ook aandacht te geven aan jouw activiteiten, mits ze passen bij onze doelgroep. 

Wat wij het allertofstse vinden als jij bij ons team komt? Dat je wilt meebouwen aan een beweging van moeders die in relatie met God, zichzelf en hun gezin leven én daarmee (in)direct impact hebt op de volgende generatie!