Wat wij willen?

Een beweging van moeders creëren die groeien in verbinding met God, elkaar, zichzelf en hun gezin. Zonder opsmuk, eerlijk en oprecht. #momlifemetgod dus.

Moeder-zijn is prachtig en uitdagend tegelijk. Gevoelens als liefde en onzekerheid gaan soms hand in hand, in welke fase je kinderen ook zitten. En dat kan best lastig zijn. Je bent niet de enige die dat soms zo voelt, echt niet.

We delen daarom eerlijke en echte verhalen over opvoeden, relaties, balans en geloof van moeders in dezelfde fase als jij. We vinden humor belangrijk en moedigen je aan om God te zoeken door onder andere onze boeken, challenges en ons Mom Squad Membership.

Wij geloven dat God ons helpt als moeder en vrouw. Zijn kracht en liefde is er altijd. Daarom Power to the Mama’s. Niet door onze, maar Zijn kracht! Onze community helpt je dat herinneren als je het zelf even niet zo voelt. 

Als moeder en vrouw in verbinding met God leren wat voor jou en je gezin echt belangrijk is zodat je je rol als moeder en vrouw vol vertrouwen en plezier kunt uitvoeren? En ook nog eens in verbinding met andere moeders? Dat is waar wij je bij helpen!

Rise and shine!

You are doing awesome :-)

Hoe we je bemoedigen?

  • Met gratis content, blogs en artikelen op social media en de website
  • Met materiaal voor moedergroepen, boeken en andere merchandise
  • Door het Mom Squad Membership
  • Door middel van coaching, events en activiteiten waarbij elkaar & God ontmoeten en groeien centraal staan

Onze pijlers:

  • Bemoedigen door eerlijke, oprechte verhalen over geloof, relaties, balans en opvoeden
  • Motiveren door te verbinden met elkaar in onze community
  • Inspireren door Gods Woord en Waarheid te delen over moederschap, het leven en opvoeden
  • Activeren en laten groeien door aan de slag te gaan met ons aanbod

Wie is Daniëlle Koudijs?
Daniëlle heeft in 1983 haar intrek genomen in deze wereld. Ze is moeder van twee zoons (Mads ’13 en Jesse ’15) en een dochter (Fenne ’18) en getrouwd met Jos. Ze schrijft, coacht en ontwikkelt content voor Power to the Mama’s. Ook voor de Club van relaxte moeders schrijft ze af en toe een blog. Ze houdt van gezelligheid, nieuwe dingen leren, Italiaanse wijn en kleinkunst.

Power to the Mama’s is in mei 2016 opgericht door Daniëlle Koudijs. Lees hier waarom:

“Sta op en schitter!” is een gedeelte van een Bijbeltekst uit Jesaja 60:1. Deze tekst kreeg ik begin 2016 op mijn hart, vlak na de geboorte van mijn jongste zoon (december ’15). Het was een turbulente tijd waarbij heftige reflux een grote spelbreker was. De eerste drie maanden na de geboorte werd er door mij dan ook niet zoveel geschitterd. Nadat medicatie werd voorgeschreven voor Jesse, de rust bij hem terugkeerde en ook bij de rest van het gezin (zoon Mads uit ’13 en man Jos), kwam ik op een gegeven moment tot de conclusie dat het met mij echt niet goed ging. Een bijna-burn-out, bleek later. Maar gelukkig was ik nog niet zover dat ik niets meer kon. Een herstelproces volgde.

De eerste twee woorden van de tekst uit Jesaja hebben mij steeds geholpen door te gaan in de pittige tijd: Sta op. Sta op. Sta op. Doorgaan voor mijn gezin, maar ook omdat ik God dankbaar ben voor wat Hij in mijn leven heeft gedaan. Omdat Zijn Licht altijd op ons schijnt. Langzaamaan ging ik elke week een stapje vooruit. Mijn taak als moeder kon ik weer steeds beter uitvoeren. De onrust werd langzaam minder. De creativiteit die al lange tijd weggedrukt werd door stress en drukte kwam weer terug. Mijn talent en liefde voor schrijven mocht ik weer gaan oppakken. En dat werd met open armen ontvangen door veel lezers op andere blogs. Ik begon ook buiten mijn gezin weer te schitteren als moeder, als vrouw, als mens. Weet je hoe gaaf?

En toen legde God op mijn hart om te gaan delen met andere moeders, omdat er veel meer moeders zijn die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Moeders die zoeken naar echte, oprechte verhalen waarin ze zich kunnen herkennen. Waardoor ze geïnspireerd en gemotiveerd worden. Waardoor ze de motivatie vinden om het verschil te blijven maken voor hun gezin. Een fris en oprecht christelijk blog voor (jonge) moeders ontstond. Een Sta op en schitter challenge volgde eind 2016. En vele moeders deden mee, waardoor het platform ontzettend groeide. Inmiddels zijn we zo’n beetje hét online platform voor christelijke moeders geworden.

Ik hoop dat Power to the Mama’s voor jou een plek mag zijn waar je herkenning vindt in de verhalen die ik en de andere bloggers delen. Waardoor je een lach op je gezicht krijgt, of soms een traan op je wang omdat het je raakt, om wat voor reden dan ook. Waar je handvatten vindt voor situaties waar veel moeders vaak tegenaan lopen.

Onze taak als moeder
Lieve medemoeders, we hebben een belangrijke taak. We hebben invloed op wat de volgende generatie gaat doen. Die generatie leg jij namelijk elke avond in bed, om vervolgens midden in de nacht weer te moeten troosten. Voor die generatie smeer jij elke ochtend die broodjes, om vervolgens een explosie van kruimels en rotzooi weer op te ruimen. Voor die generatie zit je misschien soms in een opvoedcrisis en heb je waarschijnlijk regelmatig het gevoel “oké, en nu?” Maar weet dat wat je nu doet, hun fundament is voor later.

Ik bid dat je net als ik blijft opstaan en blijft schitteren als moeder, als vrouw, als mens. Zodat je met wie jij bent in Hem het verschil kan maken voor jouw omgeving. Omdat God dat voor ogen heeft voor ons allemaal. Daarom is de hele Bijbeltekst Sta op en schitter! (Jesaja 60:1) ook de tekst waarop Power to the Mama’s is gebaseerd. Omdat ik het elke moeder gun!”