Huizen vol liefde, huizen vol hoop: een Adventsproject voor het hele gezin!

Tof dat je interesse hebt in ons Adventsproject voor het hele gezin! Met Advents(kalender)kaarten voor de ouders én een tof, interactief verhaal voor de kinderen.

Ontdek hoe de komst van Jezus door de hele Bijbel wordt aangekondigd, hoe je licht, hoop en liefde kunt delen met anderen en daarmee Jezus’ licht verspreidt!

Tot 25 oktober geldt er een mooie Early Bird actie! De Adventsprojecten worden rond 20 november 2023 thuisbezorgd. Ben je Mom Squad Member? Dit Adventsproject is onderdeel van het membership. Je hoeft het niet te bestellen.

Voor de ouders:

  • 25 Adventskaarten op fijn papier, die je als kalender kunt gebruiken. Met elke dag een korte overdenking, geschikt voor mama’s en papa’s.
  • Online omgeving waar je je ervaringen en vragen kunt delen én waar je vier doe-opdrachten vindt waarmee je Jezus’ licht als gezin kunt verspreiden.
  • 4 Ansichtkaarten om licht te delen met de mensen om je heen.

Voor de kinderen:

  • Het verhaal Siem en de reis rond het licht, opgesplitst in 24 dagen (1 december t/m 24 december. We sluiten 25 december af met een kort filmpje). Te volgen als (mee)leesverhaal én luisterverhaal in onze online omgeving.
  • Wereldkaart van Siem, waarop je zijn reis kunt volgen. De kinderen mogen de wereldkaart inkleuren.
  • Zaklampje van Siem, waarmee je herinnerd wordt aan het verspreiden van het licht van Jezus.

Inclusief online deel (uiterlijk 25 november live, de inloggegevens krijg je op die dag per e-mail), waar je naast het verhaal Siem en de reis rond het licht ook vier doe-opdrachten vindt en met andere deelnemers van dit project in contact kunt komen.

Daniëlle Koudijs is ambassadeur van World Vision. World Vision wil dat ieder kind een goed leven heeft. Zij verspreiden daarom het licht van Jezus in heel veel landen. Bijvoorbeeld door kindsponsor programma’s maar ook door het voorzien in spullen die nodig zijn om te kunnen studeren. In het Adventsproject wordt daarom een paar keer naar World Vision verwezen.

Wil jij ook een kind sponsoren? Of wil jij een gezin een Solar Lamp geven zodat ze in het donker kunnen lezen en studeren? Kijk dan op de speciale website van World Vision: www.worldvision.nl/advent-2023