Moederschap een eitje?
Niet voor iedereen.

En nee.

Dat is niets om je voor te schamen.

Er zijn veel moeders overweldigd door de gevoelens, taken en intensiteit die het moederschap met zich meebrengt.
Je bent dankbaar voor je kind, maar vindt het ook ingewikkeld.

Jij bent niet de enige die dat zo voelt

Onderzoek laat zien dat veel jonge ouders het leven met een baby pittig vinden. Maar ook als kinderen ouder worden kan het intens zijn. Zo vindt 76% van de werkende moeders het bijna onmogelijk om werk en privé goed te combineren en voelen veel moeders (ook thuisblijfmoeders) zich regelmatig eenzaam, opgejaagd, onzeker of niet helemaal gelukkig. Herkenbaar?

Wil jij:
 • meer rust in je hoofd en je leven
 • met meer energie en plezier moeder zijn
 • met meer (zelf)vertrouwen keuzes maken
 • leren kiezen wat voor jou écht belangrijk is
 • het gevoel krijgen zelf aan het roer te staan, in plaats van geleefd te worden
 • beter voor jezelf zorgen
 • meer in verbinding zijn met je kind, jezelf en je geliefden
 • ontdekken hoe je met trots en zelfvertrouwen moeder kunt zijn
 • moeder zijn zoals jij het wilt, zonder de eeuwige vergelijking met anderen?

MIJN AANBOD VOOR MOEDERS

GRATIS INSPIRATIE

Op zoek naar tips om als moeder te groeien in zelfvertrouwen?
Benieuwd naar welke rol slaap heeft op je zijn?
Wil je geïnspireerd worden met artikelen en tips voor pubers?

Schrijf je dan in voor onze Inspiratiemail en ontvang begin december de eerste met als titel: ‘Fier Mama Zijn in december’.

Je ontvangt de Inspiratiemail twee keer per maand. Uitschrijven kan op elk moment.

COACHING

Vanaf januari 2021 start er:

 • 1-op-1 coaching: van APK tot volledig traject
 • coaching in kleine groepjes
 • voor christelijke moeders: ook coaching in dicht bij God leven en blijven na de komst van kinderen

Vanaf januari is er plek voor een beperkt aantal 1-op-1 trajecten en starten we met een kleine groep.

In de loop van november 2020 volgt op deze pagina meer info over de coaching opties. Ben je benieuwd of ik jou kan helpen en wil je vast meer informatie? Of wil je alvast een plekje voor jezelf reserveren? Plan dan de Fier Mama Verkennings Call gratis in, om te bekijken wat bij jou past.

BACK TO WORK!

Is jouw verlof voorbij en mag je weer aan het werk, maar vind je dat best een ding? Of ben je al een tijdje aan het werk en ervaar je onrust en stress? Meer jonge moeders ervaren dat. Je bent niet de enige!

Herken je dit? Check dan eens mijn Back to work! traject.

Tijdens dit traject loop ik een tijdje met je mee als sparpartner en coach, zodat je lekker begint aan je werk en/of meer rust en balans terugkrijgt.

Informeer eens bij je werkgever of hij hierin wil investeren! Want happy mom, happy werknemer! Meer informatie? Stuur me een mail op danielle@fiermamazijn.nl of bel naar 06-29502011

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER FIER MAMA COACHING 

“Daniëlle is enthousiast en heeft een aanstekelijke energie. Ze durft eerlijk tegen je te zijn, iets wat mensen in je omgeving niet altijd durven. Toen ik begon met de gesprekken was ik gejaagd en gefrustreerd over slaaptekort. Sinds de gesprekken heb ik een positievere kijk op dingen, meer rust en weet ik hoe ik meer balans kan creëren in mijn leven.” 

“Ik voelde me best alleen, als slecht slapende moeder. Door de gesprekken met Daniëlle weet ik nu dat ik niet de enige ben met een reflux baby. Ik weet nu beter wat ik kan doen om het vol te houden en heb concrete handvatten voor mijn situatie. Bij Daniëlle voelde ik mij al snel op mijn gemak, het voelt vertrouwd om dingen te delen. Ook omdat ze zelf heel open is!”

Ik ben Daniëlle Koudijs-Kamsteeg, fulltime moeder van drie prachtige kinderen, vrouw van Jos en ik werk als schrijver, contentontwikkelaar en coach voor moeders. Al sinds mijn 15e werk ik met mensen en na een HBO managementopleiding, 4 jaar werkervaring als reïntegratiecoach en gastvrijheidstrainer, ben ik Omgangskunde gaan studeren. Met veel plezier heb ik vervolgens 8 jaar lang pubers en jong volwassenen gecoacht en begeleid op hun weg naar volwassenheid. Dit jaar heb ik aanvullend de opleiding Life Coach gedaan.

Sinds zeven jaar ben ik zelf moeder en heb ik heel wat processen doorlopen. Dat maakte voor mij de switch naar coach voor moeders makkelijk: ik heb ervaren en ontdekt dat alles wat je nodig hebt in je zit, maar je soms iemand nodig hebt die je helpt dat te vinden. Als opgeleid Life Coach en Omgangskundige help ik je daarbij, zodat je met meer energie en plezier, maar vooral met trots en zelfvertrouwen moeder kunt zijn!

Ik ben als coach aangesloten bij de Nederlands Orde van Beroepscoaches. Mijn profiel staat op www.nobco.nl