Moeder zijn is een fulltime job. Daarom is het belangrijk om af en toe op te laden. En hoe kun je dat beter doen dan door er een paar dagen tussenuit te gaan? Maar ga je er dan alleen op uit? Dat kan, maar het hoeft zeker niet! Tegenwoordig zijn er namelijk steeds meer groepsreizen te boeken. Ga met een groep gelijkgestemden richting richting de zon of kies voor één van de actieve ​​wandelreizen groepsreizen Europa.

kiezen voor een groepsreis

Twijfel je nog om een groepsreis te boeken? Wij geven je in dit artikel 4 redenen om vandaag nog een reis te boeken, zodat je weer vol energie kan genieten van het moederschap!

1. Maak je hoofd leeg

Als je kiest voor het boeken van een groepsreis, kun je alles loslaten. Je hoeft niets te regelen, maar alleen te genieten van de omgeving, je mede-reisgenoten en de activiteiten. Ook gaat er (bijna) altijd een Nederlandstalige gids mee. Ideaal dus! Op deze manier hoef je niet altijd ‘aan’ te staan en weet je zeker dat je een mooie reis maakt.

2. Genoeg vrije tijd

Ben je bang dat je je vrijheid tijdens een groepsreis verliest? Dat valt ontzettend mee! Tijdens de meeste groepsreizen heb je ook voldoende vrije tijd. Het hangt af van de soort groepsreis hoeveel vrije tijd je hebt. Bekijk dus van te voren goed het programma. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

3. De duur en de bestemming van de reis bepaal je zelf

Wil je er kort tussenuit? Of juist liever wat langer? Hoe lang je er ook tussenuit wil gaan; je kunt de lengte van je reis zelf bepalen. Boek bijvoorbeeld een reis van 2 dagen in Nederland of ga juist wat langer weg naar Griekenland.

Naast de duur van je vakantie, kan ook de bestemming een doorslaggevende factor zijn. Veel mensen gaan dankzij een groepsreis naar een bestemming waar ze alleen niet zo snel naar toe zouden gaan. Verras daarom jezelf en kies voor een unieke bestemming!

4. Voorpret is minstens zo belangrijk

Doordat alles voor je geregeld wordt op de reis zelf, hoef jij je alleen druk te maken om het pakken van je koffer. Daardoor kun je al snel genieten van de voorpret. Bij groepsreizen wordt er vrijwel altijd een Whatsappgroep aangemaakt, waardoor je elkaar alvast kunt leren kennen. Ook kun je alvast bespreken om bijvoorbeeld te carpoolen richting het vliegveld. Op deze manier ben je bij de start van je reis geen vreemden meer van elkaar.