HELP MEE

Power to the Mama’s is een groeiend platform voor (christelijke) moeders. Daniëlle Koudijs is degene die het platform leidt en aanstuurt. Samen met een team vrijwilligers wordt er bijna dagelijks gratis content gepubliceerd op de website en/of social media kanalen. Een flinke klus waar veel tijd en ook geld in zit.

Om Power to the Mama’s in de lucht te houden en ons doel na te jagen (het bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren van moeders met Gods Liefde, Woord en Waarheid), ontwikkelen we ook betaalde content zoals producten in de webshop en events. Tevens is ons nieuwe Mom Squad Membership daarvoor bestemd. Door bij onze Mom Squad te komen, bouw je mee aan ons platform en help je ons doel te bereiken. In ruil daarvoor krijg je allerlei tofs! Check het hier maar eens.

Ook zijn advertorials (betaalde blogs) een manier om kosten te dekken. En we ontvangen ook wel eens giften voor het onderhouden van het platform.  En die kunnen we goed gebruiken, want we bieden veel gratis aan, maar dat is het allemaal niet. 😉

Vertrouwen 

God laat elke keer weer nieuwe dromen en doelen zien voor Power to the Mama’s. Er zijn nog veel meer mama’s die mogen kennismaken met de (bijbels) bemoedigende functie van dit platform. We vertrouwen er daarom op dat dit platform in de lucht gaat blijven doordat jullie onze producten blijven kopen, giften geven, meedoen met betaalde activiteiten en waar nodig en mogelijk vrijwillig een steentje bijdragen aan dit platform. Allereerst omdat jullie er zelf zoveel aan hebben, hoe mooi is het dan dat jouw belang tegelijkertijd dit platform in stand houdt!

Wat kun jij doen? 

* Vrijwilligers

Regelmatig hebben we vrijwilligers nodig voor projecten of zijn we op zoek naar nieuwe schrijvers en professionals die een bijdrage willen leveren aan PTTM. Houd daarvoor de site in de gaten.

* Bid voor Power to the Mama’s

Waar je ons altijd mee kunt helpen is voor ons te bidden. Ons doel is christelijke moeders (en zeker de new mama’s en moeders met jonge kinderen) bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren én voorzien van artikelen en producten gebaseerd op Gods Woord en Waarheid. Bidden jullie mee voor de juiste content en de juiste keuzes? Wat wij doen mogen wij doen door en voor Hem. Daar zijn we dankbaar voor!

* Word Supporter

Vind je PTTM waardevol en wil je financieel helpen? Dan kun je onze supporter worden door een donatie. We zijn je daar erg dankbaar voor! Je gift wordt namelijk gebruikt voor het onderhouden- en doorontwikkelen van het platform (website, hosting, producten, materialen etc.).

Je kunt je gift geven via iDeal of Tikkie. Bij iDeal kun je kiezen voor een eenmalige of periodieke betaling. Let op: als je maandelijks wilt geven, check dan ook ons membership. Dan krijg je vanaf €3,- per maand er ook nog allemaal leuks voor terug! 

iDeal:

Naam

Project

Bericht

Bedrag €*Geef een Tikkie! Je kunt zelf het bedrag bepalen. 

Dankjewel voor jouw bijdrage in de vorm van gebed, fysieke hulp of een financiële gift!

Samen bouwen we meer dan alleen!

Power to the Mama’s staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 67567851 (onderdeel van Daniëlle Koudijs – Concept Content Organisatie)