UPDATES

Schrijf je nu in voor de Updates en ontvang een gratis e-Book met het Squad e-Magazine en een Weekly Devotional!

Bij Power to the Mama’s zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe blogs, het uitwerken van nieuwe ideeën en het ontwikkelen van producten die ons doel (moeders bemoedigen) ondersteunen. En soms piept er ook wat anders leuks tussendoor.

En stiekem krijg je die meest toffe, inspirerende en nieuwe dingen altijd te horen via jouw mailbox. Helaas ziet slechts een beperkt deel van de volgers de berichten op de Facebookpagina of ons Instagramaccount. Komt door iets met algoritmes, het pushen tot betaalde advertenties en andere Facebook dingen. Beetje jammer dat juist JIJ daardoor zo vaak écht leuke dingen mist.

Daarom versturen wij de aller-aller-echtste leuke dingen ook per mail. Nieuws over challenges, boeken en nieuwe initiatieven bijvoorbeeld. En oké, en ook de best gelezen blogs, een nieuw initiatief of product dat eruit springt. Die wil je gewoon niet missen.

We gaan je echt niet spammen.

Echt niet. We sturen je maximaal drie keer per maand de tofste updates.
Beloofd.

Vul gauw hieronder je mailadres in. Dan zorg ik ervoor dat het goed komt.

Groetjes Daniëlle

Door je in te schrijven via het inschrijfveld dat zich opent als je op de knop klikt, geef je ons toestemming maximaal 3x per maand een update te versturen naar het door jou ingevulde e-mailaders. Wil je je uitschrijven voor de updates? Helemaal onderaan elke mail vind je een linkje waarmee jezelf kunt verwijderen uit de lijst. Stiekem pinken we dan natuurlijk wel een traantje weg. 😉

Foto: pixabay