Schrijf je nu in voor de ‘Mail op maandag’ en ontvang een gratis e-magazine en Weekly Devotional!

Bij Power to the Mama’s zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe blogs, het uitwerken van nieuwe ideeën en het ontwikkelen van producten die ons doel (moeders bemoedigen) ondersteunen. En soms piept er ook wat anders leuks tussendoor.

En stiekem krijg je die meest toffe, inspirerende en nieuwe dingen altijd te horen via jouw mailbox. Want via social media mis je veel door het algoritme van Facebook wat ons vaak tegenwerkt. Beetje jammer dat juist JIJ daardoor zo vaak écht leuke dingen mist.

Daarom versturen wij elke maandag de ’Mail op maandag’: een persoonlijke bericht van Daniëlle, nieuws over Power to the Mama’s, challenges, boeken en andere inspirerende zaken bijvoorbeeld. En oké, en ook de best gelezen blogs. Die wil je gewoon niet missen!

We gaan je niet spammen.

Echt niet. We sturen je maximaal 5 keer per maand een mail.

Vul gauw hieronder je mailadres in. Dan zorg ik ervoor dat het goed komt.

Groetjes Daniëlle

Door je in te schrijven via het inschrijfveld dat zich opent als je op de knop klikt, geef je ons toestemming maximaal 5x per maand een update te versturen naar het door jou ingevulde e-mailadres. Check je spam voor de welkomstmail! Wil je je uitschrijven voor de updates? Helemaal onderaan elke mail vind je een linkje waarmee jezelf kunt verwijderen uit de lijst. Stiekem pinken we dan natuurlijk wel een traantje weg. 

Schrijf je in voor de Mail op maandag