UPDATES

Schrijf je nu in voor de Updates en ontvang een gratis reflectie tool!

Bij Power to the Mama’s zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe blogs, het uitwerken van nieuwe ideeën en het ontwikkelen van producten die ons doel (moeders bemoedigen) ondersteunen. En soms piept er ook wat anders leuks tussendoor.

En stiekem krijg je die meest toffe, inspirerende en nieuwe dingen altijd te horen via jouw mailbox. Want via social media mis je veel door het algoritme van Facebook wat ons vaak tegenwerkt. Beetje jammer dat juist JIJ daardoor zo vaak écht leuke dingen mist.

Daarom versturen wij de aller-aller-echtste leuke dingen ook per mail. Nieuws over Power to the Mama’s, challenges, boeken en nieuwe initiatieven bijvoorbeeld. En oké, en ook de best gelezen blogs. Die wil je gewoon niet missen!

We gaan je niet spammen.

Echt niet. We sturen je maximaal drie keer per maand de tofste updates.
Beloofd.

Vul gauw hieronder je mailadres in. Dan zorg ik ervoor dat het goed komt.

Groetjes Daniëlle

Door je in te schrijven via het inschrijfveld dat zich opent als je op de knop klikt, geef je ons toestemming maximaal 3x per maand een update te versturen naar het door jou ingevulde e-mailadres. Wil je je uitschrijven voor de updates? Helemaal onderaan elke mail vind je een linkje waarmee jezelf kunt verwijderen uit de lijst. Stiekem pinken we dan natuurlijk wel een traantje weg. 😉

Foto: pixabay

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.