[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.11″ src=”https://powertothemamas.nl/wp-content/uploads/2018/09/images.png” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.11″]

In samenwerking met Pro Life de christelijke zorgverzekeraar heeft Power to the Mama’s een mini-balans-in-je-relatie-challenge ontwikkeld. Hieronder vindt u alle bijhorende opdrachten en blogs.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_button admin_label=”terug naar website pro life” _builder_version=”3.11″ button_text=”Terug naar prolife.nl/zorgenvoorelkaar” button_url=”www.prolife.nl/zorgenvoorelkaar” url_new_window=”on” custom_padding=”15px|15px|15px|15px” box_shadow_style=”preset3″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_blog admin_label=”Blogs zorgen voor elkaar” _builder_version=”3.11″ posts_number=”12″ show_more=”on” fullwidth=”off” include_categories=”264″ /][et_pb_text _builder_version=”3.11″ text_font_size=”15px”]

N.B. De content van Power to the Mama’s is van ons zelf en is gericht geschreven op de vrouw. Daar waar zij of hij staat kan natuurlijk ook het andere geslacht ingevuld worden. De inhoud is voor beide partijen in een relatie interessant.
De mini-balans-in-je-relatie-challenge is een middel om op een laagdrempelige manier meer tijd en aandacht voor elkaar te krijgen. Het is geen therapeutisch model. Neem voor deskundige hulp contact op met uw huisarts of zorgverzekeraar.

Visuals en icoon mini-balans-in-je-relatie-challenge: www.boli-media.nl

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]