7 Reacties

 • Danielle 14 mei 2022 at 07:54 Beantwoorden

  Hoi Laura

  Wat een herinneringen komen er weer boven als ik jouw blog lees.

  Mijn dochter was bijna vier toen wij het te horen kregen. Je wereld stort even in en de toekomst die je voor je zag? Daar wordt een streep door gehaald. Maar, tegelijk gaat er een hele nieuwe wereld voor je open en zul je een hele andere kant van jezelf gaan ontdekken.

  In die ontdekkingsreis wens ik je veel liefde, geduld, doorzettingsvermogen en kracht toe. Want… (Ik zal er geen doekjes om winden) vaak is het gewoon vechten. Keihard vechten.

  Maar die momenten waarop je dochter dan iets doet wat je totaal niet verwacht, een mijlpaal behaalt die voor een ander zo vanzelfsprekend is, dan hangen we spreekwoordelijk de slingers op en gaat de vlag uit!

  God zegen voor jou en je gezin!

 • Marjanne 14 mei 2022 at 15:42 Beantwoorden

  Sterkte Laura met alles wat nu op jullie pad komt!

  • Laura 26 mei 2022 at 13:17 Beantwoorden

   Hé Daniëlle,

   Dank je wel en ja dat is het zeker. De onzekerheden omarmen en zorgen aan Hem geven. De Mijlpalen vieren.

   Dank je wel.

 • Pauline 15 mei 2022 at 14:02 Beantwoorden

  Ik eindig jouw verhaal met tranen in mijn ogen, wat kan ik me jouw proces goed voorstellen! En wat een geluk dat jouw dochter zo’n geweldige mama heeft! ❤️

  • Laura 26 mei 2022 at 13:17 Beantwoorden

   Dank je wel Pauline!

 • Nelleke 17 mei 2022 at 13:48 Beantwoorden

  Lieve Laura, het lezen van je blog is keihard herkenbaar. De vraag of jij of ik een goede moeder kan zijn voor ons kind is universeel als het gaat om kinderen die anders opgroeien dan leeftijdsgenootjes. Ik denk echter dat je die vraag zelf al beantwoord, want jouw tranen komen voort uit liefde voor haar en niet uit jouw drang naar perfectie of een onbezorgde toekomst voor jezelf. Die liefde én Gods kracht zullen haar helpen om te gaan groeien en bloeien!

  • Laura 26 mei 2022 at 13:18 Beantwoorden

   Hoi Nelleke,

   Dank je wel! En Amen.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *