2 Reacties

 • Juliette 26 maart 2020 at 19:45 Beantwoorden

  Wat leuk om deze blog juist vandaag te lezen, toen de situatie zich hier ook voordeed dat zoonlief (4) toch een stuk verder was gaan fietsen dan de afgesproken kaders ;). Verder geniet ik er juist ook wel van dat hij zich zo lekker vrij kan bewegen buiten en steeds wat meer vrijheid krijgt. Lastig vind ik dan , moet ik hem.hier dan voor straffen of begrijpt hij een waarschuwing ook goed genoeg;) ? Groetjes en succes met het proces:) elke dag leren we !! Met vallen en opstaan in mijn geval haha.

  • Laura Goeree 27 maart 2020 at 19:24 Beantwoorden

   He Juliette, Tof dat je reageert op de blog. Ja dat opvoeden met vallen en opstaan het is een mooi, belangrijk en bijzonder proces.

   Mocht je het leuk vinden om te lezen hoe je kan opvoeden zonder straffen. Check dan even mijn e-book. Help! Mijn kind wil niet luisteren. Toffe tips om je kind te leren verantwoordelijkheid te nemen voor keuzes. Vanuit verbinding en afspraken.

   Lieve groet,
   Laura

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *