5 Reacties

 • Shelley 30 december 2021 at 08:59 Beantwoorden

  Mooi stukje en zo herkenbaar. Dank voor het delen.

  • Hannah 30 december 2021 at 09:14 Beantwoorden

   Hetzelfde hier in huis..maar zo trots op mijn oudste meisjes van 13 en 15. Het is moeilijk, maar ze houden zich staande en vast aan Jezus.

 • Hannah 30 december 2021 at 09:15 Beantwoorden

  En zo mooi geschreven, dank!

 • Jannemarie 30 december 2021 at 09:58 Beantwoorden

  Prachtig, regelmatig kijk ik nu dus ook zo naar mijn dochters. Mijn oudste is ook 12 en de jongste is midden in de eerst lockdown geboren… ik zei al vaker tegen mijn man met enig schuldgevoel, wat voor wereld hebben we deze meisjes opgezet? Maar dan lees ik onze trouwtekst uit Jesaja waarin staat Mijn plan met jullie staat vast, ik heb jullie geluk voor ogen en geef je een hoopvolle toekomst.
  Dan bid ik om Zijn komst,want de toekomst is zeker.

  Fijn om te lezen dat ik dus niet alleen zo naar mij kinderen kijk!

 • An 30 december 2021 at 20:29 Beantwoorden

  Wat een dappere dochter heb je!
  Wat goed dat je dit deelt. Herkenbaar!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *