5 Reacties

 • Nelianne Wagenaar 2 januari 2020 at 07:57 Beantwoorden

  350 euro voor 3 broeken, twee truien en een jas?! Ben je zeker de verkeerde winkel in gelopen! ;)

  • Jacomien 2 januari 2020 at 14:08 Beantwoorden

   Vrij normaal hoor! Je betaald zo €100 voor een jas. Dan gemiddeld €70 voor een broek en nog 2 truien. Goed gedaan zou ik zeggen!

  • Bianca 2 januari 2020 at 17:53 Beantwoorden

   Tja een tiener van bijna 18 hè dat is nog best lastig om ze zo goedkoop mogelijk én naar hun wens in de kleren te krijgen. Maar dat is niet het punt, ik deel dit alleen eerlijk omdat ik klaagde om niks, dat God mij liet zien dat het klagen was. Dat we zegeningen moeten tellen. Verder zonder enige bijbedoeling. Sorry als ik je hiermee een ander gevoel heb bezorgd, dat was zeker niet de bedoeling. Groetjes Bianca

 • Bianca 2 januari 2020 at 09:58 Beantwoorden

  Jeetje… wat n mooie eyeopener op deze 2 januari! Helaas herken ik me heel goed in de stapels was èn kosten met opgroeiende kinderen. Maar het zijn zegeningen! Bedankt!

  Misschien leuk om wat mooie spreuken te verzamelen die we bij de wasmachine (of nog beter: bij de strijkplank :-) ) kunnen hangen zodat we steeds bemoedigd worden bij de was.

  Veel was-en strijkplezier, maar vooral zegen voor het nieuwe jaar!
  Grt je naamgenoot

  • Bianca 2 januari 2020 at 17:57 Beantwoorden

   Dank je wel! Het is best spannend om zoiets eerlijk te delen, want iedereen heeft een andere portemonnee en is anders qua wat we daarmee doen. Ik kreeg gewoon even op mijn kop van God en dat wilde ik delen ;-)
   Tel je zegeningen.
   Leuk idee, die poster!!

   Bianca

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *