3 Reacties

 • Yvonne Van Der Laan 10 juli 2021 at 23:16 Beantwoorden

  Dit had ik echt even nodig. God dank voor het laten zien! Want wat kunnen we die pubers vaak achter het behang plakken. Ongelofelijk! Maar we gaan door!!!

 • Patrycja 11 juli 2021 at 22:30 Beantwoorden

  Ik ben vast niet de enige moeder die dit schrijft maar ik heb je blog met tranen in mijn ogen gelezen. Vandaag nog tegen mijn 18jarige dochter gezegd: volgens mij kan jou helemaal niks schelen, je gaat elk weekend naar feestpartijtjes, zit alleen maar de hele dag op je mobieltje en zodra ik het college geld en je gala jurk voor je betaald heb, hou je je gelijk niet meer aan de standaard huis regels die ik met je heb gemaakt.Ik wilde dit echt niet als een verwijt gebruiken want ik heb de jurk met alle liefde betaald maar soms sta ik verbluft van mijn dochters houding en uitspraken “dan heb je pech gehad” “dikke pech voor jou” “mongool” etc.. dan denk ik: is dit het meisje die me zondags een dikke knuffel gaf als ik haar ophaalde bij de zondagsschool in de kerk? Zodra ik soms eens goed laat merken dat ze me gekwetst heeft dan komt ze naar me toe en zegt ze “mama doe niet zo, het spijt me” .. en dan denk ik: jaja het zal wel, sluw vosje wat je bent. Ik merk anderzijds aan heel veel dingen dat ze mijn bevestiging nodig heeft. Maar het vergt veel wijsheid om te weten hoe je hiermee om moet gaan. Ik hoor mijn moeder zeggen: “Volhouden, het gaat voorbij, jij was ook niet de makkelijkste en nu kan ik mij geen lievere dochter wensen” .. hier hou ik me aan vast ..

  Bedankt voor je mooie blog, het herinnerd me aan de liefde die echt niet tevergeefs is

  • Daniëlle Koudijs 15 juli 2021 at 12:05 Beantwoorden

   Dank voor deze mooie reactie! Liefde is nooit tevergeefs.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *