6 Reacties

 • Gea Van Laar 17 mei 2018 at 19:49 Beantwoorden

  Dag Martine,

  Wat heftig voor jou, je man en kinderen.
  Ik heb ook bekkeninstabiliteit gehad. Wellicht heb je al van alles geprobeerd, toch wil ik je dit niet onthouden. Ik ben ervan afgekomen door Amantvrouw in Den Bilt. Het is aan jou wat je ermee doet, dit komt uit een goede bedoeling en wil jou absoluut niets opleggen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe en Gods zegen met Zijn liefde.

  Lieve groet Gea

 • Riemke 17 mei 2018 at 20:25 Beantwoorden

  Oef wat een heftig verhaal!
  Wanneer is het ontstaan?

  Ik ben 11 weken zwanger van een tweeling en heb last van bekkenpijn. Ik red het niet meer op m’n werk. Fysio afspraak is gemaakt.
  Ik hoop dat het alleen in mn zwangerschap is, dat is te overzien (ookal is het nog bijna 30 weken)

  Je verhaal laat me zo zien dat ik niet te ver wil gaan.

  • Martine 22 mei 2018 at 14:10 Beantwoorden

   Hoi Riemke, allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat naar dat je ook al last van je bekken hebt. Het is goed te weten dat bij het merendeel van de vrouwen de klachten verdwijnen na de bevalling, maar het is zeker verstandig om nu goed te luisteren naar wat je lichaam aangeeft. Ik hoop dat je nog een goede zwangerschap hebt en je klachten beperkt blijven.

 • Janke 19 mei 2018 at 11:50 Beantwoorden

  Lieve Martine, regelmatig denk ik aan je met gemengde gevoelens, de moed die in je is, de kracht die je uitstraalt, je getuigenis en je kijk naar je mogelijkheden. Ondanks je beperkingen, wat ik zo verdrietig voor je vind, ben je een stralende parel aan wie ik veel denk gezegende vrouw. Natuurlijk besef ik maar al te goed het stille verdriet maar JIJ leeft met Hem en tot eer van Hem. Ben zo dankbaar je ontmoet te hebben in Jordanië mooi kameeltje ❤️. Wees gezegend.

  • Martine 22 mei 2018 at 14:07 Beantwoorden

   Lieve Janke, wat ben je toch weer lief. Het is precies zoals je zegt, naast de beperkingen en pijn is het leven ook nog zo mooi. Ik denk ook nog met mooie en waardevolle herinneringen aan Jordanie terug!

 • Nans 22 mei 2018 at 21:05 Beantwoorden

  Lieve Martine,
  Veelzijdige vrouw! Ooit aan gedacht blogger te worden? Volgens mij kunnen veel mensen leren en genieten van jou moed, positiviteit, blik op God en doorzettingsvermogen!
  Wiis mei dy! ❤
  Dikke tùt

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *