2 Reacties

  • Alexandra Portier 25 maart 2021 at 08:12 Beantwoorden

    Zo, en dat is het!
    We moeten al zo in een keurslijf van regeltjes. En een kind blijft een kind en dat mag hij ook voorlopig blijven op een basisschoolHeel eerlijk geschreven en zo herkenbaar, ik kreeg ook een berisping toen mijn zoon pas aan het kleuteren was. Ik heb me nog nooit zo verraden en gekwetst gevoeld.. en opstandig daarna.. maargoed. Ik heb ‘m de angst om te laat te komen daarna helaas mee gegeven. Nu begin ik me te beseffen dat ik veel te belangrijk heb gevonden wat anderen of ‘de school’ van mij zou vinden. Wat een leegte..

    • Vera 25 maart 2021 at 10:22 Beantwoorden

      Dank je wel voor je reactie, Alexandra. Ik begrijp dat het voor een juf of meester niet prettig werkt als de kinderen allemaal op onregelmatige tijdstippen komen binnendruppelen. Maar ik neem aan dat over het algemeen iedereen zijn kinderen wel op tijd op school probeert te brengen. En precies zoals je zegt: het zijn kinderen. En dus gaat het nu eenmaal niet altijd even vlot.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *