foto: pixabay

“Poesje miauw, dat wil ik graag zingen voor God.” Mijn dochter is bloedserieus als ik haar naar bed breng. In eerste instantie schiet er door mijn hoofd: ‘dat is geen liedje over de Here God’. Maar ik kan het nog net inslikken.

Speciaal
Goed, zeg ik. Zullen we het dan op ons allermooist zingen? Dan geniet God daar vast erg van. Hij heeft onze stemmen gemaakt hè!? En daar gaat ze: uit volle borst. Aan het eind nog wat specialeffects in de vorm van wat kattengejank. “Ik denk dat God dat laatste ook écht vet mooi vond!”

Lesje geleerd
Zomaar bij het naar bed gaan krijg ik een lesje in dankbaarheid van mijn eigen dochter. Inderdaad, je kunt God eren met alles wat je van Hem hebt gekregen. En het is aan mij om dat perspectief steeds te laten zien.

Dank u!
Ik ga het dankbaarheidsboekje van PTTM’s gebruiken om meer zicht te krijgen op de ‘gewone dingen’ in mijn leven waar ik God mee kan danken en eren. Hoe danken jij en je kinderen onze schepper?

Met het Dank & Gebedsboek houd je wekelijks op een overzichtelijke manier je dank- en gebedspunten bij. Het boekje heeft schrijfruimte voor een heel jaar. Door de 14 overdenkingen en quote-posters word je ook nog eens geïnspireerd door Gods Woord. Je vindt het boekje hier in de shop!

Joanneke Wiersma

Schrijft | Communiceert | Moeder van drie | Houdt van haar hottub | Wordt blij van mooie gesprekken | www.zin-communicatie.nl

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.