1 Reacties

  • Alexandra 1 november 2019 at 21:00 Beantwoorden

    Ja, heel herkenbaar! Ik probeer zo vaak mogelijk te niksen. En als mensen ( uit de kerk of waar dan ook ) vragen; wat ben je allemaal aan het doen tegenwoordig, dan antwoord ik meestal; zo min mogelijk. Helemaal niet logisch, maar zo bevrijdend.
    Soms betrap ik me er nog op dat ik ‘het heen en weer heb’, maar dan dwing ik mezelf om mijn ogen dicht te doen en bij de Heer op schoot te kruipen, zijn beloften van vrede en voorziening in te nemen. Hij is alles wat ik nodig heb, in Hem is alles, zoek eerst het Koninkrijk en Zijn gerechtigheid..daarna kan ik weer vanuit rust handelen en wandelen ipv een dolle door het huis te rennen om mijn to-do-list af te krijgen.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *