3 Reacties

 • Annemarie Klanderman 17 november 2018 at 18:03 Beantwoorden

  Wat een herkenbare ervaringen en woorden van Suzanne over het vasthouden en loslaten rondom de vroeggeboorte van je kind, mooi. Ik heb mijn verhaal ook opgetekend en de ondertitel van mijn boek INANNA zojuist eigenlijk al genoemd… voor iedereen die er mee te maken heeft gehad, om te delen, te helpen, te verbinden. Voor wie geinteresseerd is in mijn ervaringen en INANNA, zie http://www.praktijk-klanderman.nl.

 • Nadine Bax 17 november 2018 at 18:30 Beantwoorden

  Mooi . Word er stil van. Ben zelf ook prematuur ter wereld gekomen, dat was een andere tijd, na drie weken mocht mijn moeder mij voor het eerst vasthouden. Veel last heb ik gehad van hechtingsproblemen. Mooi om te zien dat God mij helemaal genezen heeft. Bij Hem is er altijd hoop. Dingen gaan niet altijd (vaak niet) snel en vaak anders dan wij denken, maar Hij is trouw, Hij houdt Zijn woord. Ik ben genezen en nu 41 met een mooi gezin met zes kinderen ❤️

  • Suzanne 18 november 2018 at 21:42 Beantwoorden

   Hey Nadine, dat wist ik helemaal niet van jou! Wat bijzonder om van je te horen zo! Liefs, Suzanne

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *