Onze CreaKip Bianca heeft weer een prachtige illustratie gemaakt, speciaal voor kerst! En je kunt hem gratis downloaden om uit te printen als kaart, poster, briefpapier om iemand mee te bemoedigen of gewoon om je huis mee op te vrolijken. 

Download de illustratie via de button hieronder! En plaatjes van toepassingen zien we graag verschijnen op onze social media kanalen. 🙂 

 

P.S. Gebruik is alleen voor privégebruik. Niet bestemd voor commerciële doeleinden. Copyright www.creakip.nl

Bianca Hendriksen

Bianca is getrouwd met Jan en mama van drie jongens, waarvan twee tieners. Ze is enthousiast, een tikkeltje impulsief, een gevoelsmens en de creatieve kip achter Creakip. Bianca zet haar creatieve talenten in voor dit platform door het maken van sieraden, illustraties en af en toe een blog, met als doel je helpen herinneren aan Zijn Power!
Bianca wordt blij van zonlicht, muziek, gezelligheid, de schoonheid van de natuur en goede gesprekken. www.creakip.nl

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.