Ik verplaats. De hele dag. Hondenpoep van een laars verplaats ik met een stokje naar het gras. Legopoppetjes tussen m’n tenen naar de speelgoedbak. En met een ‘Aaah daar zijn al die sokken gebleven’ verplaats ik een shitload aan vieze sokken van het voeteneind van m’n dochters bed naar de wasmand.

Ik verplaats boodschappen van ‘t winkelwagentje naar de auto naar de kast naar het aanrecht naar de pan naar de tafel. Vervolgens verplaats ik het naar vijf hongerige monden. Of tenminste, de borden die daarbij horen. Troep verplaats ik van de trap naar de slaapkamers (Is jullie trap ook zo’n tussenstation?) Schone was uit de wasmachine naar de kasten. Lege snoeppapiertjes van de achterbank van m’n auto naar de prullenbak.

En als ík dan eindelijk uitverplaatst ben, besluit een van mijn kinderen het eten naar het toilet te verplaatsen. En zo verplaats ik haar naar het toilet, en verplaatst dat restje zich voor het laatst met mijn hulp. 

“Daag, lief klein poepje.” Zeg ik. “Je mocht hem ook nog aaien.” Zegt m’n dochter. Tja. Moeders verzetten bergen. En hoopjes.

Power to the Mama’s. 😉

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.