10 Reacties

 • Marion 22 december 2020 at 08:50 Beantwoorden

  Lieve Esther, ik weet niet hoe ver je nu bent, maar gefeliciteerd! Wij kregen vorig jaar hetzelfde nieuws, van 2 naar 3! Terwijl ik vaak genoeg twijfelde of ik die 2 wel aan kon. ;)
  1 dag voor de eerste lockdown werd onze Moos geboren. Ons kadootje. Ja het is soms zwaar, zeker als je dacht dat je compleet was. Maar wat een kado is het.
  2020 Is voor ons niet het jaar van de pandemie, maar het jaar dat we Moos kregen. ❤

  Succes, sterkte maar vooral zegen en geluk samen!

  Liefs marion

  • Esther Houwink 22 december 2020 at 09:29 Beantwoorden

   Dankjewel, Marion! Wat een ontzettend lieve reactie, doet me goed. Van harte gefeliciteerd met jullie wonder Moos!

   Gelukkig zijn we inmiddels al een aantal weken verder (en is die nare misselijkheid ook weg ;) ) en is het nieuws behoorlijk geland. We kijken samen met de meiden uit naar juni; het is echt iets moois om naar uit te kijken.

  • Ilona 23 december 2020 at 17:22 Beantwoorden

   Van harte gefeliciteerd!
   Ik ben nu ook zwanger. Mijn jongste is pas 9 maandjes en mijn oudste 2,5 jaar. Ik ben heel blij met de zwangerschap en vraag mij soms ook al hoe ga ik dat straks allemaal doen (!!!!!!). Daarnaast gaan we in mei verhuizen en switch ik door omstandigheden naar een nieuwe baan. Best veel dus…

   Ik las onlangs een kort maar krachtig stuk van een moeder die ook de herkenbare worstelingen als moeder had. Ze leerde in haar onzekerheid zeggen.

   ” ik kan het niet. HIJ kan het wel.”
   “ik kan het niet. HIJ kan het wel.”

   Ik zeg en bid dit nu dagelijks met haar mee!

 • Tsjitske 22 december 2020 at 09:19 Beantwoorden

  Heel herkenbaar, toen ik zwanger werd van ons vijfde kindje (nadat we ons derde kindje verloren hadden) was dat ook heel onverwachts. Sterkte en je kunt het! Every good and perfect gift comes from Him!

  • Esther Houwink 22 december 2020 at 18:06 Beantwoorden

   Dankje! Jullie verhaal klinkt ook erg heftig.

   For sure: ‘Life is a gift and the Giver is good’ is een tekst die me al die weken al bij blijft.

 • Lydia 22 december 2020 at 09:21 Beantwoorden

  Bij ons ook zo’n geschenk uit de hemel, ons 5e kindje. Elisa is in augustus geboren, de andere kinderen zijn tussen de 4 en 11 jaar. Vorig jaar rond deze tijd kwamen we er achter dat we er een kindje bij zouden krijgen. Ik was net gestart met een nieuwe baan, meer verantwoordelijkheid en in een kleine stichting met weinig mensen…. Handen vol aan de oudste 4. Toen corona, lockdown, etc. Geboren tijdens de hittegolf in augustus. Wat een zegen is dit meisje! Het is zo prachtig om er een kleintje bij te krijgen als de anderen iets groter zijn.
  Ik wens jullie zegen en vreugde!

  • Esther Houwink 22 december 2020 at 18:07 Beantwoorden

   Wat een mooie bemoediging, dankjewel!
   En nog van harte gefeliciteerd met jullie geschenk!

 • Brenda 22 december 2020 at 10:02 Beantwoorden

  Hier precies hetzelfde meegemaakt vorig jaar. Ook de schrik, de gedachtes als: kan ik dat allemaal wel aan, de angst of het wel goed zou gaan. Van drie naar vier met al drie schoolgaande kids en net een nieuwe baan. Maar inmiddels in het bezit van een prachtig 10 maanden oude jongen en echt waar het is ons cadeautje! ❤️ zo enorm genieten! Als je het weer moet doen, dan doe je het en ja ook weer met alle zorgen van dien maar dat maakt niks uit. En God is er altijd bij!

  • Esther Houwink 22 december 2020 at 18:08 Beantwoorden

   Dank je voor je bemoediging! Ja, Hij is erbij.
   Ik weet ook zeker dat het allemaal goedkomt en we als gezin enorm zullen gaan genieten van dit cadeautje.

 • De vreugde van een nakomertje - Power to the Mama's 28 december 2023 at 20:16 Beantwoorden

  […] ik nog maar kort dat het wondertje wat we niet meer hadden verwacht in aantocht was. Ik voelde me net als Maria die na een aankondiging van de engel Gabriël ook plots zwanger […]

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *