2 Reacties

 • Margreet 6 januari 2020 at 22:54 Beantwoorden

  Wauw! Dit beschrijft exact de conclusie die ik een jaar geleden na een pittige innerlijke strijd mocht trekken. Ik ben genoeg, ik doe genoeg, ik hoef niet perfect te zijn en hoef niet alles. Het is goed zo. De strijd bleef niet weg, maar deze boodschap blijft staan. Goed 2020 toegewenst!

 • Heleen 6 januari 2020 at 23:02 Beantwoorden

  Goed dat je mild bent voor jezelf. Dat is zo belangrijk.
  Op mijn afzuigkap hangt een magneet met spreuk; ‘leg de lat op je eigen hoogte’. Ik vind dat altijd een mooie, één om over te blijven nadenken. Niet te hoog, niet zo hoog als bij een ander, soms wel weer iets hoger enz.
  Ik wens jou een mild 2020 toe, en eigenlijk alle moeders! Ik denk dat iedereen dit wel herkent, het op alle fronten het zo goed mogelijk willen doen.
  Ik ga ook proberen mild voor mezelf te zijn!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *