3 Reacties

 • Christine 7 mei 2018 at 08:31 Beantwoorden

  Zo klinkt het allemaal ook wel heel zwaar gelukkig slapen onze kinderen goed, maar onze 4de kan elk moment geboren worden dus dan zal hier ook weer wat veranderen. Voorals nog leggen we samen de kleren voor de volgende dag neer voor dochter 4 en 6. Dek ik de tafel en zet de drinkbekers gevuld in de koelkast. Broodtrommels leeg op tafel. Om 7:00 maak ik me klaar. 07:15 meiden wakker en aansporen. Ik haal de jongste zoon (2) uit bed. Half 8 allemaal beneden en zetten de meisjes de koelkastproducten op tafel.
  Allemaal aan ontbijttafel en ondertussen smeer ik de boterhammen. 07:50 doen we de haren, pakken we tas in, poetsen ze hun tanden en doen schoenen aan.
  Rond 08:10 laatste ronde staat je tas bij de fiets, heb je de jas aan. Ik zet de jongste in de bakfiets en de meiden staan bij de poort met hun eigen fiets. Straks na de kraamweek een week de tijd om een nieuw ritme te leren kennen

  • Christine 7 mei 2018 at 08:34 Beantwoorden

   Oh en papa fietst daar natuurlijk nog tussendoor, maar soms is hij al eerder de deur uit.

 • Marianne 7 mei 2018 at 21:28 Beantwoorden

  Heel herkenbaar! Hier trek ik met een kindje van ruim 2 en 11 maanden toch elke ochtend de deur minstens 10 minuten later achter me dicht dan gepland. Als ik de reactie hier boven lees is het fijn te weten dat er met de jaren ook wat meer structuur in kan gaan komen als de kinderen wat meer zelf kunnen doen. Voor alsnog gun ik mezelf maar dat kwartiertje ‘ te laat’ op mijn werk aan komen :).

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *