Mijn leven als moeder draaide en holde. Was het niet achter drie kinderen aan, dan was het achter het bekende huishouden, mijn relatie, mijn vrienden, familie, kerkleven én drie dagen per week een hele verantwoordelijke baan. Tot er eind juli op een donderdag deze boodschap kwam: “Het is slecht nieuws, je hebt een agressieve vorm van borstkanker.”

Onze zomer kende een ommezwaai, we konden tussen onderzoeken en de start van de behandeling nog twee weken als gezin op vakantie en inmiddels ben ik twee chemokuren verder en verlies ik al veel eerste haren.

Ik heb goede hoop en een vast vertrouwen. Ook zijn mijn prognoses goed, de behandelweg is alleen erg lang. Met Power to the Mama’s moet ik nu helaas stoppen. Ik heb altijd vol enthousiasme en bewogenheid meegeschreven en meegedacht. We zijn een fijn team en een prachtig platform vol mooie vrouwen en mama’s. Mijn wens is dat we elkaar als vrouwen binnen het platform blijven vinden in het luisteren, het erkennen en bemoedigen! Ook juist als het leven zo anders gaat.

“Maar wie kan er zich door zorgen te maken ook maar iets toevoegen aan zijn leven? Kijk naar de vogels in de lucht, het is jullie Hemelse vader die ze voedt.  Zijn jullie niet meer waard dan zij?” Mattheus 6:26

Juliet moet dan door de omstandigheden misschien stoppen, maar we laten haar als team en als platform natuurlijk niet los. Wil je Juliet een bemoediging sturen? Dat kan naar Power to the Mama’s t.a.v. Juliet van Renssen, Maanlander 47, 3824MN Amersfoort. Dank! 

 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.