3 Reacties

 • Annemarie 12 december 2018 at 08:55 Beantwoorden

  Tja, denk dat wij er makkelijk mee wegkomen..
  Bij papa of mama slapen werkt altijd dus papa in tweepersoonsbed op zolder en mama in de ouderslaapkamer. Wij hebben 3 kinderen. Mama zorgt ‘s nachts voor de jongste (nog borstvoeding) en als 1 van de grote broers (5 en 2) wakker is (of nat bed) dan is daar papa!
  Bij een nat bed laten we dat gewoon wachten voor de volgende dag… Kind schoonmaken en in een ander bed verder slapen… (We hebben 3 ‘logeerbedden’).. oftewel zo min mogelijk gedoe en gepraat…slapen we allemaal weer snel verder..

 • Judi 13 december 2018 at 11:17 Beantwoorden

  Accepteren en koffie leren drinken ;-). En wat bij ons goed uitgepakt heeft is kleuter en peuter op één kamer laten slapen. De oudste vond het maar oneerlijk dat papa en mama samen sliepen en zij alleen. En het is echt waar: ooit zul je weer normaal slapen!

 • Suzanne 14 december 2018 at 14:28 Beantwoorden

  Wij zijn na maanden alle tips van het internet en boeken uitproberen ook de strijd gestaakt. We blijven erbij bij het in slaap vallen en wordt de peuter wakker dan komt papa. Baby slaapt in een omgebouwd ikea bedje naast mama. Alles voor de meeste slaap voor iedereen. De baby kan gelukkig wel zelf in slaap vallen.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *