10 Reacties

 • Artie 4 mei 2021 at 11:38 Beantwoorden

  Ha Sanne, wat leuk! Artie (moeder van Jubi hier!) En.. ik ben ook zwanger van de derde ! En kwetsbaar ook.. gevoelens zijn ook tig keer sterker.. soms neiging alles te willen vermijden.. extra rust nemen is goed, en neem me steeds ook weer dapper voor het leven(mensen, situaties etc) aan te gaan. Maar wel vanuit Gods Liefde en kracht.. zoals: gisteren (na lang worstelen) oude fotoboeken van mezelf gepakt en (bij gebrek aan eigen ouders) naar mezelf benoemd dat ik nu maar ook als klein meisje al geliefd was en ben.. geliefd en gevormd door God… ik. Een leven. ..Erna me pas weer gericht op t ongeboren leventje in mij en de levens om mij heen. Allemaal Gevormd en Geliefd.

  • Sanne 6 mei 2021 at 08:41 Beantwoorden

   Hoi Artie, wat mooi dat je reageert. Wat kan het soms ingewikkeld zijn, je Hemelse Vader kent elk detail van je leven en heeft je lief. Gaaf dat je dat weet en door mag geven aan de kinderen die Hij aan je toevertrouwt! Ik wens je een mooie zwangerschap en zegen over jullie als gezin. Groetjes aan Jubi :-)

 • Valeria Valle Lopez 4 mei 2021 at 11:45 Beantwoorden

  Wat mooi!
  Ik ben in verwachting van mijn tweede kindje en wat je zegt is zo herkenbaar. Je woorden geven mij kracht.
  Het klopt dat wij onze dromen aanpassen uit angst voor het onbekende en om teleurstellingen te voorkomen. Maar dat zou niet moeten: Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht en liefde en bezonnenheid. 2 Timoteus 1:7
  Hier hou ik me aan vast.
  Bedankt voor je blog, ik had het echt nodig.
  groetjes, Valeria

  • Sanne Vels 6 mei 2021 at 09:08 Beantwoorden

   Hoi Valeria, dankjewel voor je reactie. Fijn dat de blog je bemoedigt. We voelen ons niet altijd zo sterk, maar inderdaad onze Vader heeft ons Zijn Geest in ons gegeven. Met Hem kunnen we leven! Zegen over jou, je gezin en het kindje in je buik. Liefs, Sanne

 • Willemieke 5 mei 2021 at 10:16 Beantwoorden

  Wat een prachtige blog, dankjewel Sanne! Toen ik je foto onderaan zag staan, kwam je me bekend voor. We hebben samen op het jfc gezeten ;) hele goede zwangerschap gewenst en dank voor je bemoedigende woorden ❤️ Lieve groet, willemieke

  • Sanne 6 mei 2021 at 10:25 Beantwoorden

   Hee Willemieke, wat leuk om via deze weg wat van je te horen! Dat is lang geleden dat pubergeklier tijdens Duits ;-)
   Dankjewel en alle goeds voor jou! Liefs, Sanne

 • Eva 7 mei 2021 at 14:23 Beantwoorden

  Heel mooi geschreven! Zo voelde voor mij het eerste trimester (ook zwanger van de derde nu) heel erg. Mooi! Dank je wel.

  • Sanne 8 mei 2021 at 16:24 Beantwoorden

   Hoi Eva, wat tof om te horen. Dankjewel :-) Een mooie zwangerschap wens ik je, zegen!

 • Annemarie 25 juli 2021 at 10:57 Beantwoorden

  Heel fijn om dit even te lezen. Ik ben ook in verwachting van ons derde kindje en eigenlijk ons vierde kindje, omdat ik in Oktober die onzekerheid wel werkelijkheid werd en wij ons zoontje bij 15 weken zwangerschap verloren. Ik ben enorm onzeker met deze zwangerschap en ben nu 14 weken en vind het lastig om blij en enthousiast te zijn, maar dan zijn dit zeker mooie woorden! Ik dank God dat ik toch weer zwanger mocht worden en dat Hij ons dit kindje toevertrouwd. Jij ook een fijne zwangerschap! (en ik herken je- ik weet bijna zeker dat wij ooit samen op kamp zijn geweest;)

 • Sanne 4 augustus 2021 at 12:45 Beantwoorden

  Mooi om te lezen dat het je bemoedigd! Ik wens je alle zegen van onze Vader in deze zwangerschap. Hij is bij je en gaat je elke dag geven wat je nodig hebt!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *