7 Reacties

 • Willianne 11 oktober 2019 at 07:33 Beantwoorden

  Wow Juliet, wat raak omschreven. Ik moet hem ‘al’ 3 jaar missen en vorige week tijdens het huwelijk van m’n broer was het weer zo zichtbaar en voelbaar. Pijn blijft maar gelukkig ervaar ook ik de troost en de vreugde in de herinneringen.

  • Juliet 11 oktober 2019 at 14:48 Beantwoorden

   Dankjewel Willianne, ja juist die prachtige feestdagen als een huwelijk, geboorte e.d. zijn extra voelbaar he? Blij dat je ook troost mag ervaren. Hou de herinneringen levend!

  • Maaske 11 oktober 2019 at 19:09 Beantwoorden

   Mooi geschreven Juliet! Pas 5 jaar, ja. 5 jaar getrouwd is ook nog kort en je 5-jarige kind is nog piepjong…!

   Een jubileum van een dieptepunt… Goed verwoord wel.
   Onze meisjes hebben geen opa opa meer, terwijl ik er zelf nog wel één heb… En die opa mist zijn oudste zoon alweer bijna 9 maanden.

   Blijf vooral af en toe zo’n monumentje oprichten…

  • Fenny 14 oktober 2019 at 06:57 Beantwoorden

   Prachtige blog

 • Nelianne 11 oktober 2019 at 08:23 Beantwoorden

  Zo, die komt binnen…..
  Mijn vader overleed een half jaar geleden aan een longontsteking ten gevolgen van vergevorderde dementie. Wat ik vooral zo moeilijk vind is dat mijn 4 kinderen (6,4,2 en 8 weken toen Pa overleed) hun opa niet of nauwelijks gekend hebben of alleen als “zieke” opa. Hij was zo ontzettend trots op zijn kleinkinderen… Het feit dat Pa nu in de volle Glorie van de Hemel mag zijn goed zeer zeker veel troost, maar inderdaad soms komt het gemis (extra) hard weer binnen!

  • Juliet 11 oktober 2019 at 09:06 Beantwoorden

   Nelianne, ja dat je kinderen hem niet kennen is een extra gemis tijdens gemis he? Dat er nog mooie momenten gaan komen waar die lege plek wéér is. Ik wens je sterkte en zou zeggen: vertel ze veel over je beide hemelse vaders!

 • Henrita 14 oktober 2019 at 20:17 Beantwoorden

  Herkenbaar, hier inmiddels ruim 9 jaar zonder mijn vader, hij heeft ons huwelijk gemist, de geboorte van de kinderen, dat laatste vind ik toch elke keer weer heel pittig. Verder is het ‘goed’ zo, voor zover je het goed kunt vinden. Hij is nu zonder pijn, juichend voor Gods troon! Wauw, halleluja!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *