3 Reacties

 • Elise 20 januari 2018 at 14:04 Beantwoorden

  Yes, preach it!

 • Maria 21 januari 2018 at 14:11 Beantwoorden

  Leuk blog! En toch ben ik het niet helemaal met je eens. Het kan namelijk ook rust geven als je in een boekje leest (of van je moeder of vriendinnen hoort) dat zo’n sprongetje er gewoon bij hoort. Of welke tips kunnen helpen in zware periodes. Het gaf mij best wel houvast om mijn mannetje ‘te volgen’ via zo’n boek. Het is alleen super belangrijk om te beseffen dat ieder kind anders is en dat het boek zeker geen handleiding is.

  • Suzanne 21 januari 2018 at 14:17 Beantwoorden

   Hoi Maria, goede nuancering van je! Stiekem volgt mijn dochter bijvoorbeeld de sprongetjes tot op de minuut! Elke keer dat ik me af raag ‘wat is er toch’, blijkt het net een sprongetjesweek te zijn… Inderdaad: het geeft rust en duidelijkheid. Als het maar geen handleiding wordt.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *