De laatste tijd kom je ze wel vaker tegen, een soort kalender waarop voor de hele maand een qoute, tekst of opdracht staat die te maken hebben met een bepaald thema. Nou, wij hebben er ook één! En wat voor één.

Thea Reedeker heeft een super mooi ontwerp gemaakt waarbij je het grootste deel ergens een mooi plekje kunt geven en de onderste rand kunt afknippen en kunt bewaren in je agenda of Bijbel. Zo handig en leuk!

De inspiratie,- en proclamatiekalender gaat je helpen om elke dag even aandacht aan jezelf te geven en om schoonheid te bekijken van dat opzicht. De ene dag met een mooie quote of Bijbeltekst, de andere dag een compliment of een klein opdrachtje. Op de site en FB pagina verschijnt een paar keer per week een blogje of berichtje over het onderwerp. Zowel de Bijbelse kant als ook de praktische kant over hoe je op een gezonde manier aandacht kunt besteden aan je uiterlijk en huis komen voorbij. Geen perfecte Instagram plaatjes, maar bekeken vanuit Zijn perfecte Liefde!

Klik op onderstaand plaatje om de kalender te kunnen downloaden. Print hem uit (bijvoorbeeld op stevig papier) en laat in een reactie op Facebook of Instagram even weten wat je ervan vindt door de hashtag #bebeautifulandbrave te gebruiken. Of nog leuker, maak een foto van waar hij hangt! 🙂

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.