1 Reacties

 • Liesbeth Cornelisse 13 april 2017 at 10:58 Beantwoorden

  Wauw Daniëlle,

  Via een link of facebook (wat ik tegenkwam op fb-pagina van een lieve nicht van mij) kwam ik op jou website/blog. Gewoon nieuwsgierig…

  Eerst even voorstellen:
  Ik ben Liesbeth, getrouwd met Krijn en moeder van twee lieve kinderen, Sem en Esmée (5 en bijna 3).
  De laatste tijd ben ik wat somber. Erg op zoek naar wat ik wil, kan, manier van geloven, welke kerk/gemeenschap past bij mij/ons, bid dagelijks, maar standaard gebed zeg maar. Wil zo graag meer met God bezig zijn, op een andere manier met/tot God bidden, hoe doe ik dat, daarnaast komen toch af en toe de gedachtes van of ik wel een goede moeder/vrouw ben (maar gelukkig heb ik een lieve man die mij dan moed aanspreekt en aangeeft dat ik liefdevol ben naar hem en de kinderen toe), enzovoort.
  Ik heb een baan, waar ik met momenten blij mee ben maar heb dan ook veel momenten dat ik daar graag weg wil. Misschien een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Hoe en wat precies weet ik niet.
  Ik ben wel op een andere manier uitgenodigd om een bepaalde uitdaging aan te gaan, en dat is de Mont Ventoux te beklimmen op pinkstermaandag voor Klimmen tegen MS. Dit doe ik samen met 21 mede MS-patiënten (zelf ook MS-patient). Dit is iets waar ik ontzettend veel zin in heb. Qua voorbereidingen heb ik het gevoel dat ik meer ‘moet’ doen. Meer wandelen, meer mensen ‘moet’ laten weten wat ik ga doen, etc. Maar hé, ik heb wel een gezin, en werk daarnaast…
  En zo zijn er allerlei gedachtespinsels in mijn hoofd over van alles en nog wat, wat mij ook wat onrustig maakt op de een of andere manier.

  Ik ben zojuist je eerste blog: ‘Challenge dag 1: Maar wie ben ik? Leren van Mattheus, Mozes en Jeremia’ en de bijbelstukken die je in je blog aangeeft gaan lezen. Wat mooi!
  Ps. Ik heb al een aantal jaar niet meer in de bijbel gelezen. Niet aan bijbelstudie gedaan. Wel bijna dagelijks in een dagboekje voor kleine schatjes (met de kinderen), maar niet in de bijbel. Het kwam er niet van, of terwijl.. ik maakte er geen tijd voor.
  Wat is het fijn om, in combinatie met je blog ook prachtige bijbelstukken te lezen. Dat voelt goed. En is ook erg fijn.

  Zo, dit wilde ik even aan je kwijt. Voelt fijn.
  Gisteren kon ik, was aan het appen met twee teamgenoten van klimmen tegen ms, niet uit mijn woorden komen. Niet goed reageren op hun simpele vragen of reacties. Dat was frustrerend. En zo zet ik nu een heel verhaal als reactie op je blog! ;)

  Ik heb zin om al je verhalen te gaan lezen. Even op een ander moment, want wil nu even weer aandacht aan mijn dochter geven, plus huishoudelijke taken doen.

  Liefs,
  Liesbeth

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *