Heerlijk, het is weer vrijdag! Het weekend kan beginnen. 🙂

Het is ook de laatste vrijdag van de challenge. Wat zijn de vier weken snel gegaan zeg…

Ik ben heel dankbaar voor alle vrouwen die de challenge hebben gevolgd en de afgelopen tijd hebben kunnen nadenken over hun gaven en talenten. Ik hoop dat er iets is gebeurd waardoor je in ieder geval verder kan, wat dat ook betekent. Dat je God hebt ervaren en Zijn stem hebt mogen verstaan.

Zoals elke vrijdag blijdag staan we vandaag ook weer stil bij dankbaarheid. Waar ben jij dankbaar voor? En voor wie ben jij dankbaar uit jouw omgeving? Stuur die persoon gewoon eens een appje, mailtje of kaartje. Gewoon omdat het kan. 🙂

Vanavond nog een mooie weggeefactie en morgen een afsluitende #zaterdagpost met tips voor het stimuleren van talentontwikkeling bij je kind.

Hebben jullie het thema van april al gezien? Maandag start ‘Be Beautiful and Brave’, over schoonheid door de ogen van God en over hoe wij er wél mee om kunnen gaan zonder er depressief van te worden (geen perfecte Instagram en Photoshop plaatjes, maar schoonheid en uiterlijk vanuit Bijbels perspectief). Download maandag de prachtige inspiratie & proclamatiekalender om elke dag bemoedigd te worden! Stay tuned!

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.