Jaaaaa! Ook vandaag, de eennalaatste vrijdag van de 30 dagen challenge, mogen we weer een prachtig cadeautje weggeven. Dit keer een ‘Beloved’ armbandje van Move Your Mountain.

De armbandjes van Move Your Mountain worden gemaakt en verkocht voor het goede doel: een tienermoederproject in Congo (stichting ZOA). Met het kopen van deze armbandjes, steun je dus direct ook een andere moeder in Congo. Zo word niet alleen jij eraan herinnerd dat je geliefd bent, maar zij ook.

Reageer onder dit blog of op de Facebookpagina als je kans wilt maken. Morgenavond maak ik een winnaar bekend!

Deze armbandjes zijn te koop in de webshop van Move Your Mountain, klik hier om te kijken naar het assortiment!

Move Your Mountain is trouwens een hele toffe organisatie die bijzondere (lange) weekenden organiseert voor vrouwen. Begin 2017 volgt er een uitgebreider artikel over deze organisatie. Ben je benieuwd naar wat ze doen? Check dan hun website. 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.