Wandelen met God. Het is een blijvende uitdaging, vinden jullie niet? In de Hebreeën brief zien we dat ook, lees Hebreeën 11 en 12 maar eens. Op sommige momenten stormt het gewoon hard. In je leven, om je heen, in je hoofd. Maar oh, wat is het dan belangrijk vast te houden aan Zijn Waarheid en VOL TE HOUDEN! 

Daarom vandaag dit prachtige nummer Houd Vol, van Kees Kraayenoord. Het nummer was net af toen er een heftige tijd aanbrak in hun gemeente door het verlies van een jonge man. Er brak een seizoen aan die niemand wilde. Maar wat een kracht zit er in dit lied en wat hebben ze er veel aan gehad! Voor het verhaal achter het lied kun je hier klikken.

Ik zag dit lied maandag al ergens in een suggestie voorbij komen, wat voor mij alleen maar bevestigt dat het inderdaad goed is dat dit lied vandaag op de planning staat. Want tijdens de wandel met God in de wereld van vandaag, moeten we echt volhouden.

Link naar preek Kees Kraayenoord over Houd Vol en de Hebreeën brief:

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.