Worship Woensdag is terug van (even) weg geweest! En vandaag een super bijzonder nummer dat mij onlangs enorm raakte. Nét op het moment dat ik bezig was met nadenken over te zetten stappen omtrent dat wat God in mijn hart heeft gelegd, en ik enorm angstig werd over alle ‘wat als’ scenario’s en de vergelijkingen die ik maakte met anderen, stuurde iemand mij dit nummer. En dit nummer raakt de kern van dingen doen in Gods Koninkrijk.

Weet je wat zo tof is aan God? Er is geen streven bij Hem. Jij bent niet beter dan ik, ik ben niet beter dan jij. We zijn allemaal gelijk. Het is soms verleidelijk je te vergelijken met anderen, maar meestal resulteert dat alleen maar in negatieve gedachten: “dat doen zij veel beter dan ik.” Of; “daar heb ik echt geen financiën voor, om zoiets te kunnen.” En dat is zo jammer… want God heeft jou een eigen talent en taak gegeven! En voorziet in wat nodig is.

Hij houdt van ons, zoals Hij ons heeft gemaakt. Hij geniet er van als we ons talent gebruiken en vindt het ook prima als we het een tijdje laten liggen. Want Hij houdt van ons. Zijn liefde voor ons is onvoorwaardelijk en het grootste goed. Het is het meest goede nieuws ooit. Hij heeft ons alles al gegeven wat wij nodig hebben, het enige wat Hij van ons vraagt is te geloven. Hij zal voor ons uitgaan en voorzien!

There is no striving
        
There is no striving in Your love
          
Freely You have given
         
Freely You have given to us


You have made us Yours
            
You have called us daughters and sons
         
This is who You are
          
This is what Your love has done

           
You have given everything my heart could ever need
  
And all You ask is I believe
          
So I am resting safe inside your promise to provide
         
And nothing could ever change Your love
        
Your love for me, Your love for me
 

You never ask that I earn Your affection
                 
I could never earn something that's free
              
I never have to fight for Your attention
            
Because Your eyes are ever upon me

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.