img_8031

Vandaag is het Worship Woensdag. En omdat “Sta op en Schitter!” ook alles te maken heeft met dat je door je geloof in Jezus vrij bent, dit nummer “I am Free”.

16 Maar elke keer als iemand in de Heer gaat geloven, wordt de ‘doek’ van zijn hart weggehaald. 17 De Heer is de Geest. En waar de Geest van de Heer is, is vrijheid. 18 En op ons gezicht is het licht van de macht en majesteit van de Heer te zien. Want er is geen ‘doek’ over ons gezicht. We zijn als spiegels die steeds meer de stralende macht en majesteit van de Heer weerspiegelen. Want we gaan steeds meer op Christus lijken. Dat gebeurt door de Geest van de Heer. 2 Korintiërs 3:18 (Basis Bijbel)

Gister lazen we deze tekst vanaf vers 18. Vandaag pakken we de twee teksten die ervoor zitten bij. Valt je op dat er staat “elke keer als iemand in de Heer gaat geloven”? Er staat niet “vanaf het moment dat….” maar elke keer. Alsof de schrijven zeggen wil dat we soms opnieuw die keus mogen maken. Moeten maken.

Misschien is dit juist even die extra laag die je zocht. Of de waarheid die je even moet horen om op te kunnen staan en te schitteren. Je bent vrij om te leven en om voor Hem te schitteren, om te doen waarvoor je gemaakt bent door Hem! ZONDER SLUIER! Omdat Zijn genade groter is dan alles wat jij bedenken kunt om het niet te doen. Dus… ga ervoor! Dit nummer kan je er wellicht bij helpen.

Mijn challenge voor jou? Zet dit nummer op standje hard en dans en zing in je hart, maar liever nog hardop in je huis, op de fiets, in de auto of waar je maar bent mee voor Hem! Ik weet zeker dat je je een stuk vrijer zal voelen en zal gaan stralen! 🙂

Fijne dag allemaal!

~ Daniëlle

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.