De allerallerallerlaatste weggeefdag van deze challenge… wat vond ik het gaaf om zoveel weg te mogen geven. Wat ben ik dankbaar voor iedereen die eraan heeft meegewerkt. Stiekem ben ik erg trots op alle samenwerkingen. En deze laatste unieke, customized challenge weggeefactie is helemaal cool! 

Een aantal weken geleden stuurde Dorine Zandberg van DoZign.nl mij een berichtje. Dorine maakt sieraden en geeft allerlei creatieve workshops. Kijk maar eens op haar website. Dorine schreef dat ze heel graag iets weg wilde geven en dat ze wel een speciale challenge armband en ketting wilde maken…. 🙂 Die kans kon ik natuurlijk niet laten schieten.

Dus dames… hierbij presenteer ik jullie de speciale challenge chunk armbanden en ketting! Zijn ze niet mooi?

dozign

Van Dorine mag ik twee items naar keuze weggeven. Wil je kans maken op zo’n challenge special? Reageer dan onder dit bericht of op Facebook. Je kunt tot morgenochtend 11u reageren. Uit alle reacties zal ik twee winnaressen loten en begin van de middag bekendmaken (tussen 12.30u en 14.3ou).

Mocht je nou niet winnen? Dorine gaat de komende twee weken deze speciale challenge items verkopen.

  • De chunkarmband inclusief de drie chunks is €11,-
  • De ketting met ‘Sta op en schitter’ chunk is €9,50
  • De armband met enkele chunk (‘Sta op en schitter) is €7,50
  • Wil je die andere chunks (logo en de glansende) er ook bij? Losse chunks zijn €2,- per stuk
  • Ook is het mogelijk je eigen fotochunks te laten maken voor €3,50 per stuk

Wil je ze bestellen? Benieuwd naar meer producten of de workshops van DoZign? Check de website en/of de Facebookpagina!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.