5 Reacties

 • Marike 16 december 2016 at 16:38 Beantwoorden

  Echt gaaf! Ik probeer het toch nog een keertje!

 • Esther Simons 16 december 2016 at 16:51 Beantwoorden

  Jaaa zo gaaf

 • Marjolein van der Velden 16 december 2016 at 17:17 Beantwoorden

  Echt een toffe give-away! Dozign is het volgen/ bekijken waard. Daniëlle, ik heb genoten van de afgelopen weken. Met zoveel vrouwen onderweg. Wauw. Met elkaar de wedloop lopen…. schouder aan schouder. Dank je wel.

 • Iris Farfan 16 december 2016 at 18:15 Beantwoorden

  Ik doe ook mee! Vorige week zaterdagochtend stuurde ik ook een reactie om mee te doen met de armbandactie en enkele uren later mocht ik mijn eretroffee en schitterend Godsgeschenk ik de armen sluiten: mijn 3e zoon Lucas David. Lucas betekent “brenger van licht” en in deze challenge tijd gaf God me heel duidelijk op het hart dat dit kindje een lichtbrenger/ schitteraar zou zijn in deze (vaak donkere) wereld en vandaar uiteindelijk de naam Lucas. Ik bid dat Lucas evenals mijn andere prachtige zonen mijn inspiratiebron mogen zijn om als moeder te schitteren: ‘in de shit’, of gewoon als het heel goed gaat…. En dat Gods licht weerspiegeld mag worden door mij heen!

 • Esther Dijks 16 december 2016 at 20:48 Beantwoorden

  Me like!!❤️❤️

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *