Dag 30… het staat er echt! De laatste dag van deze eerste challenge is een feit! Wat was het een mooie tijd. Wat was het voor mij een drukke tijd. Eerlijk gezegd is het voor mij en ons gezin wel even goed dat de challenge drukte is afgelopen. Want het zijn drukke weken geweest, niet alleen de afgelopen zes weken maar ook de voorbereiding daarvoor. M’n smartphone en ik zijn onafscheidelijk geweest en Facebook kan mijn inloggegevens inmiddels niet meer zien, zo vaak ben ik langs geweest 😉 Maar goed: het was ABSOLUUT ZEKER MEER DAN de moeite waard!

Want wat ben ik dankbaar voor alle verhalen over wat het met jullie heeft gedaan. Wat ben ik blij dat ik m’n hart heb gevolgd en deze challenge heb uitgerold. Wat ben ik ontroerd door sommige berichtjes en ‘toevallige’ situaties. God was en is ook deze zes weken duidelijk ‘in control’. 🙂

Voor mij is er in ieder genoeg reden om tot in m’n tenen dankbaar te zijn. Ik ben erg benieuwd naar waar jij dankbaar voor bent. Daar mag je vandaag over nadenken. 🙂

Wat heeft de challenge jou gebracht? Waar ben je God dankbaar voor?

Mocht je nou nog niet alles gedaan hebben? De komende paar weken blijft alles nog wel online. Hoelang het er echt nog op blijft staan hangt ook af van andere plannen die op dit moment gesmeed worden 🙂

Nogmaals super bedankt voor jullie vertrouwen en betrokkenheid! In 2017 gaan we gewoon lekker verder schitteren, toch?

adobe-spark-21

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.