3 Reacties

 • Marike 16 december 2016 at 10:12 Beantwoorden

  Superbedankt voor alle tijd en energie die je in deze challenge hebt gestopt! Het was een manier van stille tijd die goed bij mij past op dit moment van mijn leven en ik ben dankbaar voor alles wat je me hier hebt aangereikt. Worship woensdag, vrijdag blijdag… Ik ga het missen!
  Goede feestdagen gewenst en Gods zegen voor jou en je gezin!
  Liefs, Marike

 • Joyce 16 december 2016 at 10:16 Beantwoorden

  Lieve Danielle, dank je wel voor de challenge! Het heeft me geleerd hoe ik elke dag met Gos kan wandelen, dank je wel voor alle moeite die je daarin hebt gestoken en alles wat je ook over jezelf het gedeeld! Heel veel zegen voor jou en je gezin!

 • Eveline (LookAroundTheCorner) 16 december 2016 at 17:47 Beantwoorden

  Dank voor de challenge. Geniet van je rust en je stille tijd, dat kan je nu zeker niet meer missen.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *