Hoe is deze week jou vergaan? Zijn er dingen in je hart geplant? Is er iets gaan borrelen? Heb je iets als strijd ervaren? Of juist openbaringen gekregen? Of was het misschien gewoon stil?

Alles is goed. Je kunt in deze challenge niet voor- of achter lopen. God gaat namelijk met iedereen Zijn eigen weg, doet alles op Zijn tijd. Dat is nog wel eens mijn strijd trouwens, wachten tot Hij nou eens verder gaat. Had ik eerder deze week al niet eens geschreven dat de vrucht van de Geest geduld in mij nog flink moet groeien? 😉

Hoe dan ook… is het vandaag alweer donderdag. Hopelijk heb je deze week op het een en ander kunnen kauwen. En hopelijk heb je vandaag even tijd en ruimte om na te denken over wat je hebt ontdekt afgelopen week.

  1. Waar ben je deze week achter gekomen als het gaat om gaven en talenten? 
  2. Wat houd je op dit moment bezig rondom dit thema? 
  3. Wat wil je hierover bespreken met God? 
  4. Welk compliment zou je jezelf willen geven als je kijkt naar de afgelopen week?
  5. Vier je inzichten, overdenkingen en compliment aan jezelf!

De vreugde van de Heer is mijn kracht, lees je in Nehemia 8:10. Vervolgens bereidde zij, na het horen van de wet en het tot inkeer komen, een viering voor. En als zij feest mochten vieren op het moment dat ze tot inzicht en inkeer kwamen, dan mogen wij dat ook. Want Zijn licht is over ons en daar mogen we Hem dankbaar en blij voor eren! 🙂

Zelf ben ik trouwens een grote voorstander van het hebben van een gebedsmaatje. Het is zo fijn om dingen met een geloofsvriendin te kunnen bespreken en door te kunnen bidden! Heb jij zo iemand in jouw omgeving? Of zou je iemand die je vertrouwt en waarmee het goed klikt willen vragen? Doen!

Fotocredits: JustJet Fotografie

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.