Vandaag is het vrijdag! Voor veel van jullie begint nu vast het weekend. Of misschien niet, en moet je nog een paar dagen werken. Hoe dan ook, vrijdag is wat mij betreft een topdag om extra blij te zijn omdat je kinderen vrij zijn, omdat er markt is op zaterdagochtend, omdat je wat langer kunt blijven liggen, omdat je een verjaardag mag vieren… anyhow is er vast iets voor deze shine-je-blij-dag! 

Ik geloof dat er altijd iets is om dankbaar voor te zijn. Al is het iets kleins. Zoals in je pyjama koffiedrinken op de bank, een glas water uit de kraan, daglicht door je ramen, de regen die valt.

Toen mijn jongste net geboren was, brak een pittige tijd aan die leidde tot een bijna burn-out. Ik heb heel wat niet-blije dagen gekend maar op een gegeven moment verscheen er steeds vaker een lichtje en als ik mij daarop bleef richten, werd het groter en begon ik weer een klein beetje te shinen. Aanbidden van Hem die het waard is was ook een sleutel kwam ik achter. Het gaat nu over het algemeen weer goed met me en natuurlijk… Natuurlijk mag je absoluut ook wel eens balen. Maar op dagen dat ik het niet zie zitten door vermoeidheid, zieke kinderen of wat dan ook richt ik me op kleine dingen om dankbaar voor te zijn. En dat helpt! Daarom gaan we dat op vrijdag altijd doen tijdens de challenge. Vrijdag shine-je-blij-dag, want als je gaat denken aan dingen waar je dankbaar voor bent, ontstaat er vast ergens een glimlach en wie lacht… die straalt. En wie straalt… 🙂
Voor vandaag de grote vraag: waar ben jij dankbaar voor? Misschien iets wat je deze week hebt ontdekt, gedaan, gehoord? Of je kind die iets nieuws heeft geleerd?

Bedenk het en shine-je-blij!

Fijn weekend en tot maandag. Dan volgt er weer een toffe Bijbelstudie, dit keer door Rianne. Volgende week volgen er meer diepgaande stukken en ook een vlogje van mij!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.